Τοράλ: «Η πίεση παραμένει πάντα ίδια – Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Τζον Τοράλ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Ο Τζον Τοράλ παραχώρησε δηλώσεις στην μικτή ζώνη μετά τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, μιλώντας τόσο για την ήττα του Ομίλου, όσο και για τον επόμενο αγώνα της ομάδας, με τον Πανσερραϊκό.

«Νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια που είχαμε εντός έδρας ήταν δύσκολα με πολύ καλές ομάδες, και όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ είναι αρκετά δύσκολο. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και κέρδισαν δίκαια» είπε αρχικά ο Ισπανός, που στην συνέχεια τόνισε:

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο καλές ομάδες που έχουν έρθει στο Ηράκλειο, όμως έχουμε δείξει ότι έχουμε αντιμετωπίσει κι άλλες καλές ομάδες. Μπορούμε να πούμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα και εξ αιτίας της νίκης, και πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε δύσκολο για τις ομάδες που έρχονται στο Γεντί Κουλέ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι του ΟΦΗ: «Η πίεση παραμένει ίδια, όπως πάντα, θέλουμε να κερδίζουμε και στα εκτός έδρας παιχνίδια και κοιτάζουμε τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Είμαστε απόλυτα επικεντρωμένοι στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, θα προετοιμαστούμε όλη την ερχόμενη εβδομάδα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook