Ερασιτέχνης ΟΦΗ: “Προστατεύουμε το γήπεδο μας, το σπίτι μας”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τον κόσμο να συρρεύσει στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” και παραλληλα να προστατεύσουν την ομάδα και το γήπεδο.

Η ανακοίνωση του Α.Σ.

Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά απόψε, στο γήπεδο μας, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Απο εκείνες που περιμένουμε, όλη τη σεζόν, για να χαρούμε το μεγαλείο του ΟΦΗ μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι και απόψε οι παίκτες μας, θα δώσουν και την ψυχή τους, για να μας κάνουν περήφανους, όπως έκαναν με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Αρη.

Με τη φωνή μας, θα τους δώσουμε και εμείς την δύναμη που χρειάζονται, για να πανηγυρίσουμε μια ακόμη μεγάλη νίκη!Προσοχή όμως: Προστατεύουμε το γήπεδο μας, το σπίτι μας.

Η έδρας μας, είναι η δύναμη μας και θα πρέπει να κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας, για να την διαφυλάξουμε.

Πάμε γερά, για μια ακόμη φανταστική ποδοσφαιρική βραδιά στο κάστρο μας!

ΟΦΗ, μπορείς!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ

Για τους φιλάθλους, που θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΟΦΗ-Ολυμπιακός στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (Δευτέρα 30/10, 9.30μμ) και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ βγάλει ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ενημερώνει ότι η μπουτίκ (ofishop) του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πίσω απο τη θύρα 1, αλλά και τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93 Καμίνια), είναι στην διάθεση του φίλαθλου κόσμου, μέχρι και τις 9.30 το βράδυ.

Η μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (ofishop) θα είναι σήμερα όλη μέρα ανοιχτή για κάρτα φίλου αλλά και για τις αγορές σας, για αποκλειστικά προϊόντα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Θα είναι ανοιχτή και μετά τη λήξη του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook