Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Sdna.gr: “Ο Ολυμπιακός είχε μια αρκετά επικίνδυνη «έξοδο» στην έδρα του ΟΦΗ, όμως ο Ντάνιελ Ποντένσε με δύο γκολ απλοποίησε τα πράγματα και χάρισε την νίκη στους «ερυθρόλευκους» (0-2)”.

To10.gr: “Σόου από τον Ποντένσε στο «Γεντί Κουλέ» και μεγάλο διπλό για τον Ολυμπιακό – Δύο γκολ από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη των Πειραιωτών”.

Sport24.gr: “Με σούπερ Ποντένσε, ο οποίος πέτυχε γκολ στο 10′ και στο 54′, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι έφυγαν χωρίς δυσκολία από το Γεντί Κουλέ”.

Gazzeta.gr: “Με δύο γκολ του Ντάνιελ Ποντένσε μετά από θαυμάσιους συνδυασμούς και ασίστ των Μασούρα – Γιόβετιτς ο ελλιπής Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα (2-0) από το «Γεντί Κουλέ» στην πιο σημαντική νίκη του στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα”.

Sport-fm.gr: “Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός ανά διαστήματα, είχε για ηγέτη και σκόρερ τον Ποντένσε και πέρασε… αέρα από το Ηράκλειο επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ για να βρεθεί ξανά στο -1 από την κορυφή”.

sportday.gr: “Ερυθρόλευκη παρέλαση στην Κρήτη με τον Ολυμπιακό να κονιορτοποιεί τον μαχητικό ΟΦΗ – Δύο γκολ ο υπέροχος Ποντένσε, φανταστικές ασίστ από Μασούρα και Γιόβετιτς που έδειξε τη μεγάλη κλάση του – Φανταστικό παιχνίδι από τον Έσε!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook