Video | Ντίκο: Στο σπίτι μας μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε, τους ξέρουμε και δεν τους φοβόμαστε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νουά Ντίκο μίλησε στο OFI TV για το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας και έθεσε στόχο τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο δεύτερος σκόρερ του ΟΦΗ στην φετινή σεζόν είπε αρχικά πως “θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι όπως αυτά που είχαμε, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, τον αντίπαλο όπως όλες τις ομάδες. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας όμως πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς, να κάνουμε και αυτό που κάναμε με τους άλλους αντιπάλους και να παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα όπως έχουμε κάνει ήδη”.

Ενώ στην συνέχεια σε ερώτηση αναφορικά με το κομμάτι της τακτικής υπογράμμισε πως “η δουλειά στον τομέα της τακτικής, όπως κάνουμε συνήθως, θα μας βοηθήσει πολύ στον αγώνα και να παίξουμε ομαδικά όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Απέναντι σε αυτούς τουτς αντιπάλους υπάρχει έξτρα κίνητρο, θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας”.

Τέλος στάθηκε στην παρουσία του κόσμου και την δυναμική της εξέδρας του “Γεντί Κουλέ”: “Τέτοιες νίκες είναι πολύ σημαντικές για την αυτοπεποίθηση μας, δεν τους φοβόμαστε, τους σεβόμαστε όμως παίζοντας με ομαδικότητα και με τον κόσμο δίπλα μας έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε στην έδρα μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook