O αγώνας Βόλος-Κηφισιά μέσα από την ματιά της λίγκας

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Βόλος και η Κηφισιά θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, αφού δεν έχουν συνυπάρξει σε καμία άλλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωποι ποτέ ούτε για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το θέμα από την Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:

“Ο Βόλος και η Κηφισιά θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, αφού δεν έχουν συνυπάρξει σε καμία άλλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωποι ποτέ ούτε για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Βόλος βρίσκεται για πέμπτη σεζόν στη Super League και είναι η τελευταία ομάδα που πήρε την άνοδο στην κατηγορία πριν από την Κηφισιά, οπότε είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει αντίπαλο χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην κατηγορία.

Η Κηφισιά έχει κλείσει την πρώτη οκτάδα των αναμετρήσεων της με μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία, όπου μετρά ισάριθμες ισοπαλίες.

Ο Βόλος τρέχει το μεγαλύτερο αρνητικό σερί του, αφού η τελευταία του νίκη για το πρωτάθλημα ήταν στις 5 Μαρτίου 2023 στην αναμέτρηση Γιάννινα – Βόλος 0-1 και από τότε μετρά 18 αναμετρήσεις χωρίς νίκη.

Οι έντεκα είναι από την περσινή σεζόν και οι επτά για το φετινό πρωτάθλημα. Σε αυτή τη σειρά των αγώνων οι δέκα είναι στην έδρα του και οι οκτώ μακριά από το Βόλο. Έχει σκοράρει στα έξι από τα 18 αυτά παιχνίδια και ο συνολικός απολογισμός είναι 15 ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Η Κηφισιά έχει καταφέρει να σκοράρει στα πέντε από τα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα για τη Stoiximan Super League, ενώ ο Βόλος που έχει μια αναμέτρηση λιγότερη έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα επτά.

– ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΓΚΟΛ: -“.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook