Βούρος: «Το να παίζω για τον ΟΦΗ είναι περηφάνεια – Έχω βρει ό,τι ζητούσα»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΟΦΗ  Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος αναφέρθηκε στα χρόνια παρουσίας του στο Ηράκλειο και στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό.

Ο Πραξιτέλης Βούρος μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, όσο και στην παρουσία του τα τελευταία χρόνια στον ΟΦΗ, δηλώνοντας περήφανος που φοράει την φανέλα του.

Όσα είπε ο αρχηγός του ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ είναι το καμάρι της Κρήτης. Εκφράζει αυτό που θεωρούν οι άλλοι άνθρωποι για τους Κρητικούς. Την λεβεντιά, την περηφάνεια που έχει για το νησί του και τον τόπο του. Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα. Δεν εκμεταλλευόμασταν το Γεντί Κουλέ όπως θα έπρεπε, όπως τα προηγούμενα χρόνια γιατί όλοι όσοι έρχονται στο Γεντί Κουλέ ξέρουν ότι θα βρουν μπροστά τους ένα δύσκολο παιχνίδι.

Οι οπαδοί μας είναι πάντα κοντά και στηρίζουν την ομάδα. Έχουμε ήδη κερδίσει τρία μεγάλα παιχνίδια, έρχεται ο Ολυμπιακός τώρα την Δευτέρα. Απλώς θεωρώ ότι έρχεται πιο διαβασμένος και θα θεωρεί ότι το ματς είναι πιο δύσκολο. Γιατί έχουμε δείξει απέναντι στις μεγάλες ομάδες ότι είμαστε σοβαροί και εδώ μέσα φέτος τους έχουμε κερδίσει όλους. Το να παίζω για τον ΟΦΗ είναι περηφάνεια και πραγματικά έχω βρει ό,τι ζητούσα φέτος ώστε να παρουσιαστώ όσο το  δυνατόν καλύτερος και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook