Ανακοίνωση της ΑΕΚ προς τους οπαδούς της: «Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη Μασσαλία»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Original 21 διατηρεί αδερφικές σχέσεις με τους Commando Ultra 84 της Μαρσέιγ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι οπαδοί των Μασσαλών τρέφουν τα ίδια αισθήματα για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της.

Γι’ αυτό και με ανακοίνωσή της η Ένωση συνιστά μεγάλη προσοχή σε όσους βρεθούν στη γαλλική πόλη αυτές τις μέρες, με την UEFA μάλιστα να έχει χαρακτηρίσει το παιχνίδι των δύο ομάδων ως «υψηλού ρίσκου» τοποθετώντας δύο security officers για την αναμέτρηση.

Οπαδοί της ΑΕΚ έχουν αρχίσει να ταξιδεύουν από σήμερα με προορισμό τη γαλλική πόλη και στο «Βελοντρόμ», το οποίο θα είναι sold out, θα βρίσκονται δεδομένα πάνω από 3.000 οπαδοί του Δικεφάλου το απόγευμα της Πέμπτης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρακαλεί τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας που θα βρεθούν στην Μασσαλία να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο διάστημα της παραμονής τους στη γαλλική πόλη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η UEFA έχει χαρακτηρίσει το ματς ως «High Risk» και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν οριστεί δύο security officers.

Αυτό σημαίνει πως οι οπαδοί μας που θα βρεθούν στη Μασσαλία, κατά την παρουσία τους στην πόλη θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τις προβλέψεις ασφαλείας κι αυτοπροστασίας που αντιστοιχούν στην παρουσία οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας στην πόλη που γίνονται παιχνίδια χαρακτηρισμένα ως «high risk».

Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να αποφεύγουν συγκεκριμένα σημεία της πόλης που έχουν ρίσκο από πλευράς ασφάλειας και τα οποία μπορούν να τους υποδείξουν οι τοπικές αρχές.

Θα ήταν χρήσιμο επίσης να αποφύγουν όσο είναι δυνατό την παρουσία στην πόλη με διακριτικά της ομάδα μας.

Έχετε επίσης στο μυαλό σας μέτρα προστασίας ενάντια σε μικροκλοπές (pickpocketing κλπ). Να είστε σε εγρήγορση όσον αφορά αυτό το κομμάτι κι επιπλέον πάντα να έχετε μαζί σας στοιχεία ταυτότητας».

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στη Μασσαλία

Αύριο (25/10) ταξιδεύει η ΑΕΚ για τη Μασσαλία όπου στις 18:30 το απόγευμα ώρα τοπική (19:30 ώρα Ελλάδος) θα προπονηθεί στο «Βελοντρόμ», ενώ μισή ώρα νωρίτερα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ματίας Αλμέιδα και ενός ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, η Μαρσέιγ έχει προπόνηση στις 11.30 ώρα τοπική στο προπονητικό κέντρο Robert Louis-Dreyfus ενώ στις 14.00 οι Γάλλοι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook