Ο Τοράλ συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις και ο ΟΦΗ αγκομαχάει δημιουργικά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το κακό ξεκίνημα του Ισπανού στο πρωτάθλημα επηρεάζει άμεσα και τον ΟΦΗ απέναντι σε άμυνες που κλείνονται.

Η ποιότητα και η αξία του Τζον Τοράλ είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Τα δύο προηγούμενα χρόνια αποτέλεσε μια από τις κολώνες του ΟΦΗ και ήταν ένας εκ των ηγετών της ομάδας στην μεσαία γραμμή. Ωστόσο φέτος παρότι είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεκινήσει βασικός στα τέσσερα από τα εννέα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει ο ΟΦΗ, με εξαίρεση την ασίστ στον Αμπάντα για το νικητήριο γκολ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται σταθερά μακριά από τον καλό του εαυτό.

Η φτωχή εικόνα του Ισπανού ποδοσφαιριστή φαίνεται πως έχει μεγάλο αντίκτυπο στο παιχνίδι του ΟΦΗ που δυσκολεύεται πάρα πολύ στην δημιουργία φάσεων απέναντι σε ομάδες που παίζουν αμυντικά ή έστω να το θέσουμε κομψά… “σφιχτά”. Χθες παρότι ο Τοράλ ήταν αρνητικός σε όλο το διάστημα που αγωνίστηκε, ορθώς ο Βάλντας Νταμπράουσκας τον διατήρησε στον αγωνιστικό χώρο προσδοκώντας ότι ο Ισπανός θα μπορέσει με μια έμπνευση ν’ ανοίξει την άμυνα της Κηφισιάς δίχως ωστόσο αποτέλεσμα.

Οι εμφανίσεις του Τζον Τοράλ δημιουργούν μεγάλο αντίκτυπο στο παιχνίδι του ΟΦΗ που λόγω της μέτριας εικόνας που έχει δείξει δεν βοηθάει στην κυκλοφορία της μπάλας, δεν μπορεί να μπει στις απαιτήσεις του παιχνιδιού ενώ σε ματς που η ομάδα τον χρειάζεται όσο περισσότερο γίνεται απέναντι σε κλειστές άμυνες ο Ισπανός δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει αποτελεσματικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να μην μπορεί να γίνει δημιουργικός, να μην μπορεί ν’ ανοίξει άμυνες όπως του αγώνα με την Κηφισιά.

Προφανώς και όλοι στον ΟΦΗ έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Τζον Τοράλ, κανείς δεν μπορεί ν’ αμφισβητήσει την μεγάλη αξία που έχει ως ποδοσφαιριστής και βέβαια τον έχει ανάγκη ο ΟΦΗ για να βρει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει όταν χρειάζεται να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook