Νταμπράουσκας: «Να είμαστε υπεύθυνοι για τους εαυτούς μας – Είμαι πολύ απογοητευμένος που χάσαμε δύο βαθμούς»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την απογοήτευσή του εξέφρασε για την απώλεια βαθμών κόντρα στην Κηφισιά ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι στην Λαμία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Κηφισιά

“Ήρθαμε και παίξαμε προετοιμασμένοι, θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να παλέψεις για να κερδίσεις και να είσαι καλύτερος από τους αντιπάλους σου, παίζεις με ομάδες που παίζουν και εκείνες. Σήμερα, οι καταστάσεις μας ευνόησαν, παίζαμε με παίκτη παραπάνω, είχαμε κερδισμένο πέναλτι και ίσως περισσότερο από κανονικά από όταν βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κηφισιά επειδή έπαιζε με παίκτη λιγότερο και όταν υπάρχει και πέναλτι άξιζαν τον βαθμό ενώ αντιθέτως δεν μπορώ να πω το ίδιο για εμάς.

Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέπτη, να δούμε τι πήγε λάθος, να το αναλύσουμε πως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε παρότι παίζαμε με παίκτη παραπάνω. Να είμαστε υπεύθυνοι για τους εαυτούς μας γιατί χάσαμε ακόμα δύο βαθμούς και είμαι πολύ απογοητευμένος για αυτό. Από την άλλη όμως πρέπει να μεγαλώνουμε συνεχώς, μεγαλώνουμε μέσα από τέτοιες καταστάσεις, να είμαστε καλύτεροι στις επόμενες προπονήσεις και μέσα από μάχες να πάρουμε αυτό που πρέπει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook