Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Κηφισιά – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Κηφισιά.

Sdna.gr: “Αν και βρέθηκε με παίκτη λιγότερο από το 38′ η Κηφισιά κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0), βλέποντας τον τερματοφύλακά της Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο ν’ αποκρούει πέναλτι στο 86ο λεπτό”.

To10.gr: “Η νεοφώτιστη Κηφισιά των 10 παικτών από το 36′ κατάφερε να αντέξει κόντρα στον ΟΦΗ, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Αναγνωστόπουλο να λέει «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι του Φελίπε στο 88′, χαρίζοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στην ομάδα του…”.

Sport24.gr: “Αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 36′ η Κηφισιά αμύνθηκε υποδειγματικά απέναντι στον ΟΦΗ και με τον Αναγνωστόπουλο να αποκρούει το πέναλτι του Φελίπε στο 88ο λεπτό, κέρδισε έναν τεράστιο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή”.

Gazzeta.gr: “Η Κηφισιά αγωνίστηκε από το 36′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιπαλίμπο, αλλά ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να νικήσει με παίκτη παραπάνω στο ουδέτερο γήπεδο της Λαμίας, μένοντας χωρίς νίκη σε τέσσερα εκτός έδρας ματς – Κορυφαία ευκαιρία του το πέναλτι του Λουίς Φελίπε που απέκρουσε στο 88′ ο Αναγνωστόπουλος”.

Sport-fm.gr: “Παρότι έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 36’, η Κηφισιά πήρε βαθμό (0-0) ενάντια στον ΟΦΗ, που έχασε πέναλτι στο 88’ με τον Λουίς Φελίπε”

sportday.gr: “Ο ΟΦΗ έπαιζε από το 39′ με παίκτη παραπάνω, έχασε πέναλτι στο 88′ με τον Λουίς Φελίπε και η αξιόμαχη Κηφισιά στάθηκε όρθια στη Λαμία και κράτησε το 0-0 παίρνοντας τον βαθμό”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook