Απαράδεκτη εμφάνιση από τον ΟΦΗ που δεν κέρδισε την Κηφισιά των 10 παικτών!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για 65 λεπτά, ο ΟΦΗ ήταν κάκιστος, δίχως φαντασία και επιμονή, έχασε πέναλτι στο 88′ με τον Φελίπε και δεν άξιζε τίποτα παραπάνω από το 0-0 με την Κηφισιά.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρέταξε τον ΟΦΗ με 3-4-1-2: Ο Μπάουμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, Λάρσον και Αμπάντα στα άκρα με τους Βούρο, Καρώ, Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα έπαιζαν οι Γαγιέγος, Γκλάζερ, Τοράλ ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Λουίζ Φελίπε, Ντίκο.

Ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα του 90λεπτου και την Κηφισιά να έχει προφανή διάθεση για να παίξει αμυντικά και να προσπαθήσει να επιτεθεί μέσω αντεπιθέσεων ποντάροντας στην ταχύτητα των Σάντος, Μπιφουμά. Οι παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας είχαν την κατοχή της μπάλας από το ξεκίνημα του αγώνα και η πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία σημειώθηκε στο 13ο λεπτό όταν Λουίζ Φελίπε και Ντίκο άλλαξαν ταχύτατα την μπάλα, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα για τον πρώτο που μέσα από την μικρή περιοχή της Λαμίας αστόχησε στέλνοντας άουτ την μπάλα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αύξαναν συνεχώ ς την πίεση τους, η Κηφισιά προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα δίχως αποτέλεσμα και έφτανε συνεχώς κοντά στην περιοχή του Αναγνωστόπουλου ενώ στο 29ο λεπτό χάθηκε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο Αμπάντα έβγαλε την σέντρα, ο Ντίκο πήρε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Αναγνωστόπουλο να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 36ο λεπτό η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του ΟΦΗ όταν ο Ιπαλίμπο πήγε πολύ άτσαλα πάνω στον Λάρσον με τον Βεργέτη να αποβάλει τον παίκτη της Κηφισιάς δείχνοντας του την κόκκινη κάρτα ενώ δεν άλλαξε την απόφαση του έπειτα από εξέταση που έκανε ο ίδιος μέσω του var. Μέχρι να συνεχιστεί το παιχνίδι και την Κηφισιά να θέλει να φάει χρόνο, ο ΟΦΗ δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, στο παιχνίδι με παίκτη παραπάνω με αποτέλεσμα να πάνε οι δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια δίχως σκορ.

Και αντί στο δεύτερο ημίχρονο να βγει ο ΟΦΗ καλύτερος πιέζοντας εξαρχής για να πετύχει το γκολ που θα του ανοίξει τον δρόμο για τη νίκη, βγήκε χειρότερος. Δίχως φαντασία, νεύρο και πίεση προς την Κηφισιά, δεν φαινόταν καθόλου το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε ο ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να κρατούν πολύ άνετα το μηδέν. Ο ΟΦΗ μέχρι το 75′ δεν είχε δημιουργήσει καμία ευκαιρία παρά μόνο μια κεφαλιά του Ντίκο που έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι παίζοντας με παίκτη λιγότερο, ροκάνιζαν τον χρόνο, ο Νταμπράουσκας πέρασε στο παιχνίδι Νέιρα, Ριέρα, Μοσκέρα ωστόσο δεν έγινε τίποτα απολύτως, πολλά και αβίαστα λάθη που είχαν ως αποτέλεσμα μια κάκιστη εικόνα από τον ΟΦΗ.

Στο τελευταίο 10λεπτο ο Νταμπράουσκας άλλαξε την διαταξη του ΟΦΗ από 3-4-1-2 σε 4-2-3-1 με την είσοδο του Μπάκιτς στον αγωνιστικό χώρο με τον Λιθουανό να τα παίζει όλα για όλα. Ο ΟΦΗ είχε την μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το παιχνίδι στο 88ο λεπτό όταν ο Μποτία ανέτρεψε τον Λουίζ Φελίπε, ο Βεργέτης έδωσε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βραζιλιάνος επιθετικός με τον Αναγνωστόπουλο να το αποκρούει και να κρατάει το 0-0.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook