Στην Λαμία για το πρώτο διπλό της σεζόν

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα (16:00, Live Athletic ΣΠΟΡFM 104,2 – Gentikoule) την Κηφισιά στην Λαμία με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στο Ηράκλειο με το διπλό.

Με στόχο να πάρει το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα στην σεζόν, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Κηφισιά στο ΔΑΚ Λαμίας, για την 8η αγωνιστική της Super League 1. Ο Όμιλος θα έχει την ευκαιρία να τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει και στην φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας και έχοντας απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο θέλει να εμφανιστεί όπως πρέπει στο παιχνίδι και να πάρει το τρίποντο.

Στα αγωνιστικά, ο Βάλντας Νταμπράουσκας μπορεί να υπολογίζει τον Μάρκο Μπάκιτς που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ εκτός έχουν μείνει οι τιμωρημένοι Μεγιάδο και Πασαλίδης, o τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και οι Τίτος Κουτεντάκης, Ηλίας Σημαντηράκης και Μάνουελ Καλαφάτης.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπάντα, Τοράρινσον, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Βούρος, Γαγιέγος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook