Video | Λάρσον: “Κλειδί να παίξουμε επιθετικά και να πάρουμε τη νίκη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στα κλειδιά του αγώνα για να έρθει η νίκη επί της Κηφισιάς στάθηκε ο Έρικ Λάρσον μιλώντα στον OFI TV.

“Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι και πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά, δείξαμε στα προηγούμενα ότι αν εμφανιστούμε ομαδικά μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο αλλά αν δεν το κάνουμε μπορούμε να χάσουμε από οποιονδήποτε. Έχει να κάνει με την δική μας ομάδα και το ομαδικό πνεύμα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά την πίεση μας προς τον αντίπαλο, να δουλέψουμε αμυντικό κομμάτι και να παίξουμε ελεύθερα, να σουτάρουμε, να βγάζουμε σέντρες και να παίξουμε επιθετικά και για εμένα αυτό είναι το κλειδί” είπε αρχικά ο Σουηδός μπακ και στην συνέχεια τόνισε πως: “Εκτός έδρας έχουμε δυσκολευτεί καθώς στην έδρα μας είναι πιο εύκολο έχοντας τους φιλάθλους στο πλευρό μας όμως πρέπει να πάρουμε αυτήν την σκέψη μας και στα εκτός έδρας ματς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Όταν παίζεις στην έδρα σου, έχεις έξτρα ενέργεια με τον κόσμο. Το γεγονός ότι παίζουμε εκτός έδρας πρέπει να το κάνουμε πλεονέκτημα για εμάς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Προσωπικά αισθάνομαι ότι είμαι σε καλή κατάσταση, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα όμως επικεντρωθήκαμε στον τομέα της τακτικής και θα είμαι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook