Ο Μπάκιτς κρίνει τα πλάνα του Νταμπράουσκας ενόψει Κηφισιάς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η συμμετοχή του Μαυροβούνιου στο παιχνίδι της Λαμίας θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό σήμερα και από την διαθεσιμότητα του θα κριθεί και η ενδεκάδα του ΟΦΗ.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις με την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Κηφισιά να μπαίνει στην τελική ευθεία. Άλλωστε αύριο αναχωρεί η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς της Κυριακής κατά συνέπεια ο χρόνος είναι περιορισμένος.

Ο Μάρκο Μπάκιτς επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μαυροβουνίου έχοντας ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και εφόσον προπονηθεί σήμερα τότε θα τεθεί στην διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας ενώ σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μένει εκτός.

Από το αν θα παίξει ή όχι ο Μαυροβούνιος, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό ο σχηματισμός της ενδεκάδας του ΟΦΗ. Η παρουσία των Γαγιέγος, Γκλάζερ στην μεσαία γραμμή θεωρείται δεδομένη και από εκεί και πέρα είναι ανοικτές δύο θέσεις μεσοεπιθετικά.

Η μια θέση έχει να κάνει με τον τρίτο κεντρικό χαφ και τι θα επιλέξει ο Νταμπράουσκας αφού αν πάει στην επιλογή Τοράλ τότε μένει κενή μια δίπλα στον Λουίζ Φελίπε η παρουσία του οποίου στην ενδεκάδα είναι σίγουρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook