Σηφάκης στον ΑthleticΣΠΟΡFM 104,2: “Να γυρίσω στον ΟΦΗ πανέτοιμος – Το άξιζε ο Μανδάς”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βασίλης Σηφάκης μίλησε στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 για την απόφαση του να πάει δανεικός στον Διαγόρα, το κίνητρο που έχει για να επιστρέψει στον ΟΦΗ αλλά και την χαρά του για την μεταγραφή του Χρήστου Μανδά στην Λάτσιο.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΟΦΗ στον Διαγόρα έχει ξεκινήσει βασικός στην ομάδα της Ρόδου και μίλησε στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή για το ξεκίνημα της χρονιάς αλλά και την πίστη τόσο στις δυνατότητες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σηφάκης στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2

Για την απόφαση του να φύγει δανεικός και να βρει χρόνο συμμετοχής: Ουσιαστικά προπονείσαι για να παίξεις αγώνα, οπότε αυτή είναι η μεγάλη διαφορά γιατί από εκεί που έκανα δυνατές προπονήσεις τώρα υπάρχει η ουσία και αυτή είναι η συμμετοχή σε επίσημα παιχνίδια. Πιστεύω πως ήταν μια πολύ καλή απόφαση να φύγω δανεικός για να βρω χώρο και χρόνο. Νιώθω καλά, ήθελα να παίξω και για διάφορους λόγους ίσως λόγω χώρου, ίσως λόγω του τραυματισμού μου αυτό δεν συνέβη στον ΟΦΗ. Πραγματικά υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Διαγόρα για την πίστη προς το πρόσωπο μου. Το περιβάλλον έγινε οικείο, οι ανθρώποι με έκαναν να αισθανθώ πολύ ωραία και όταν νιώθεις πως σε εμπιστεύονται τότε βγάζεις και έναν πολύ καλύτερο εαυτό”.

Για την πίστη στις δυνατότητες του και την επιστροφή του στον ΟΦΗ: “Μπήκα στα βαθιά από την αρχή λόγω και της κατηγορίας που είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Ουσιαστικά είναι αυτό που θέλαμε εξαρχής, να πάρω παιχνίδια, να βοηθηθώ από την ομάδα και να την βοηθήσω και εγώ ώστε να γυρίσω στον ΟΦΗ με εμπειρίες και έτοιμος”.

Για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ: “Να νιώθεις ότι μπορείς να διεκδικήσεις, να λέω πως του χρόνου να μπορώ να διεκδικήσω μια θέση. Φέτος ήταν αδύνατο να διεκδικήσω μια θέση στο ρόστερ του ΟΦΗ, είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε πίσω, υπάρχουν καλοί τερματοφύλακες όπως ο Μανδάς που έφυγε, ο Χριστογέωργος, ο Σωτηρίου αλλά και ο Μπάουμαν. Βρήκαμε μια πολύ καλή λύση μαζί με τον ΟΦΗ και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ”.

Για την μεταγραφή του Χρήστου Μανδά στην Λάτσιο και πως λειτουργεί ως κίνητρο για εκείνον: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τον Χρήστο, κάναμε παρέα από όταν ήρθε στον ΟΦΗ. Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί και έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το τεράστιο βήμα που έκανε στην καριέρα του γιατί το άξιζε, είχε δουλέψει πάρα πολύ και χαίρομαι πολύ για εκείνον. Το κίνητρο και ο υγιής ανταγωνισμός σου δίνει πάντα κάτι έξτρα για να δουλέψεις παραπάνω”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook