Άγριο χώσιμο των Ολλανδών για τον αγωνιστικό χώρο της ΟΠΑΠ Arena

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Άγριο κράξιμο έπεσε από τους Ολλανδούς διεθνείς για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της ΟΠΑΠ Αrena.

Μιλώντας στην Ολλανδική τηλεόραση οι Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Βόουτ Βέγκχορστ μίλησαν με τα χειρότερα λόγια χαρακτηρίζοντας τον “άθλιο”.

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Στο τέλος έριξαν μέσα δύο επιθετικούς και έπρεπε να επιβιώσουμε. Ευτυχώς, το κάναμε. Είδατε τον αγωνιστικό χώρο; Άθλιος! Είναι απίστευτο που επιτρέπεται να διεξάγονται αγώνες τέτοιου επιπέδου εδώ» δήλωσε ο αρχηγός της Λίβερπουλ, ενώ από την πλευρά του, ο Βόουτ Βέγκχορστ, τόνισε: «Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι με δεδομένες τις συνθήκες και τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος. Υπήρχε πίεση. Δεν ήταν τόσο από τον κόσμο στις εξέδρες, αλλά κυρίως από τον αγωνιστικό χώρο που ήταν πραγματικά άθλιος. Ήταν το χειρότερο γήπεδο στο οποίο έχω παίξει ποτέ ποδόσφαιρο. Σε κάποια σημεία είχε μόνο χώμα. Αυτές οι συνθήκες έκαναν δύσκολο το παιχνίδι».

Υπενθυμίζεται πως χθες το απόγευμα, η ΠΑΕ ΑΕΚ υποστήριζε πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν έτοιμος και δεν θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, πως βρίσκεται σε διαδικασία επισποράς και γι΄ αυτό η εικόνα του δεν είναι αυτή που πρέπει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook