Διεθνείς, Λαμπρόπουλος και ο αντί – Μεγιάδο ενόψει Κηφισιάς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον ΟΦΗ να ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει της Κηφισιάς, δύο είναι οι σίγουρες απουσίες με τον Βάλντας Νταμπράουσκας ν’ ανακατεύει την τράπουλα.

Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν ο Αργεντίνος χαφ δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Λιθουανού τεχνικού λόγω της αποβολής του στα Περιβόλια και ο τελευταίος είναι εκείνος που θα επιλέξει τον αντικαταστάτη του. Βεβαίως ο Μεγιάδο παίζει σε μια θέση όπου υπάρχει υπεροπλία για τον ΟΦΗ με την ταυτόχρονη παρουσία των Γκλάζερ, Γαγιέγος αλλά και του πιο επιθετικογενούς Μάρκο Μπάκιτς.

H άλλη απουσία που έχει ν’ αντιμετωπίσει ο Βάλντας Νταμπράουσκας είναι εκείνη του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη που για πρώτη φορά χαλάει το σερί του, μετά και την τρίτη αγωνιστική όπου και ξεκίνησε βασικός στο πρωτάθλημα. Ο έμπειρος στόπερ μετρούσε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στην βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ και εδώ υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές. Η λογική λέει πως εκείνος που θα ξεκινήσει βασικός, για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα, είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Αυτό που μένει να φανεί αν ο Βάλντας Νταμπράουσκας σκοπεύει ν’ αλλάξει τον σχηματισμό της τριάδας των στόπερ μιας και ο Πασαλίδης έπαιξε στο κέντρο με τον Βούρο ν’ αγωνίζεται ως δεξιός στόπερ και τον Καρώ ως αριστερός. Στα Περιβόλια που δεν είχε αγωνιστεί ο Καρώ, ο Λαμπρόπουλος ήταν εκείνος που είχε αγωνιστεί ως αριστερός στόπερ.

Με την επιστροφή των διεθνών από Τετάρτη, ο Νταμπράουσκας πρόκειται να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του, θα χαράξει και την στρατηγική που πρόκειται ν’ ακολουθήσει κόντρα στους νεοφώτιστους που είναι μια πραγματικότητα πως έχει παρουσιάσει βελτίωση στις τελευταίες αγωνιστικές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook