Μαχλάς: “Για πρώτη φορά η Ελλάδα είναι φαβορί κόντρα στην Ολλανδία”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Νίκος Μαχλάς μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ πλέκοντας το εγκώμιο της Εθνικής ομάδας και την χαρακτήρισε φαβορί κόντρα στους “οράνιε”.

Αρχικά είπε για το σημερινό παιχνίδι πως: “Είναι ένας τελικός και η διαφορά είναι πως οι Ολλανδοί δεν ήρθαν άνετοι, ωραίοι και ατσαλάκωτοι. Γνωρίζω τον Κούμαν και κατ’ επέκταση τον χαρακτήρα του και θα έρθει υποψιασμένος. Θα κοιτάξει να πάει το παιχνίδι σε τέτοιο τέμπος ώστε να μην δεχτούν γκολ και μπροστά γνωρίζουν πως έχουν τις δυνατότητες να σκοράρουν. Επειδή τους είδα με την Γαλλία, πιστεύω πως η ποιότητα του Μπαπέ έκανε την διαφορά και κάποιων άλλων παικτών” ενώ για εκείνο της Ολλανδίας με την Γαλλία συμπλήρωσε ότι “στο τέλος η Ολλανδία βγήκε μπροστά, ρίσκαρε και πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ στο τέλος¨,

Τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την μέχρι τώρα εικόνα της Εθνικής Ελλάδας λέγοντας πως: “Το ευχάριστο για την Ελλάδα είναι πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, δεν την έχω ξαναδει σε τέτοια κατάσταση όπως με την Ιρλανδία. Βλέπω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό όπως και στις δικές μας εποχές. Υπάρχει ποιότητα στα χαφ, στην επίθεση και αρχίζουμε και βρίσκουμε τον εαυτό μας. Στο πρώτο παιχνίδι με την Ολλαδία παρότι χάσαμε με 3-0, πήραμε τα παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε και θεωρώ πως αυτό ήταν το σημαντικότερο όλων. Για μένα η προσπάθεια που γίνεται είναι καλή και αξιόλογη. Η χώρα ως Ολλανδία έχει τέτοια αξία που το 1 εκ. ευρώ γίνονται 5 και 10 και δημιουργείται υπεραξία. Πιστεύω πως και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αν βρίσκονταν εκεί θα υπήρχε το ίδιο και για εκείνους. Θεωρώ ότι η Ολλανδία, ποιοτικά, είναι στα μέτρα μας. Έχουμε την θέληση, την ποιότητα και όλα όσα χρειαζόμαστε για να πάρουμε το αποτέλεσμα και για μένα είναι η πρώτη φορά που είμαστε το φαβορί έναντι της Ολλανδίας. Το ξέρουμε και να μην κρυβόμαστε πως απέναντι σε αυτήν την Ολλανδία είναι μέσα όλα τα αποτελέσματα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook