Το πάθημα στην Λαμία να έχει γίνει μάθημα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λαμίας, το 2-2 της 4ης αγωνιστικής και η αναμέτρηση με την Κηφισιά.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής όπου και προφανώς είναι δεδομένο ότι θέλει να σπάσει την κατάρα των συνεχόμενων ισοπαλιών που έχει με αντίπαλο τους μικρομεσαίους (Λαμία, Ατρόμητος, Παναιτωλικός).

Είναι επίσης προφανές πως ο Βάλντας Νταμπράουσκας, σε σχέση με εκείνα τα παιχνίδια, έχει περισσότερες επιλογές στην επίθεση καθώς είναι πανέτοιμοι οι Αντριάν Ριέρα, Νουά Ντίκο με τον τελευταίο να προφυλάσσεται από εκείνο των Περιβολίων και τον Ισπανό να επιστρέφει στην δράση έπειτα από έναν μήνα με γκολ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν πρόκειται ν’ αλλάξει την τακτική του ΟΦΗ σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες τέτοιου βεληνεκούς και σκοπός είναι να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο αλλά με κεφαλαιώδη διαφορά την ουσιαστική εκμετάλλευση των ευκαιριών που θα δημιουργήσει. Γιατί πράγματι η εικόνα του ΟΦΗ στις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες ήταν ακριβώς η ίδια με εκείνον να έχει την μπάλα, να δημιουργεί ευκαιρίες και να μην τις μετουσιώνει σε γκολ.

Περιμένοντας την Κυριακή ένα παρόμοιο παιχνίδι, όπως τα τρία προηγούμενα, την διαφορά θα την κάνει ο κυνισμός, η ουσία στις φάσεις που πρόκειται να δημιουργήσει ο ΟΦΗ και η πίεση που θα φέρει τα γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook