Το χτύπημα της μοίρας του 1987: Ο Ανδρεανίδης πήρε την θέση του Μιχαλήτσου και οι δύο έφυγαν πρόωρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μίλτος Ανδρεανίδης και Γιάννης Μιχαλήτσος είναι οι μοναδικοί παίκτες του τελικού που έχουν φύγει από την ζωή και σαν ένα παιχνίδι της μοίρας ήταν και εκείνοι που έπαιξαν με τον έναν να παίρνει την θέση του άλλου στο γήπεδο.

Είναι από τα παιχνίδια που η μοίρα παίζει και δεν γνωρίζει κανείς ποια είναι η κατάληξη τους. Στην περίπτωση των Γιάννη Μιχαλήτσου και Μίλτου Ανδρεανίδη είδαμε να παίζεται ακόμα ένα παιχνίδι με κεντρικά πρόσωπα δύο ανθρώπους που έφυγαν από την ζωή τόσο πρόωρα σκορπώντας την θλίψη και το πένθος σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δύο αγαπητά πρόσωπα σε ολόκληρη την Ελλάδα, στον ΟΦΗ και στο Ηράκλειο που συνέδεσαν το όνομα τους με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 1987. Μίλτος Ανδρεανίδης και Γιάννης Μιχαλήτσος είχαν μάλιστα αγωνιστεί στον τελικό κόντρα στον Ηρακλή και η τρομερή σύμπτωση είναι πως ο ένας πήρε την θέση του άλλου μέσα στο παιχνίδι.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ήταν εκείνος που είχε επιλεγεί από τον Ευγένιο Γκέραρντ στην βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ και μάλιστα αγωνίστηκε κόντρα στον Γηραίο για 102 λεπτά με τον Μίλτο Ανδρεανίδη να παίρνει την θέση του στην παράταση.

36 χρόνια μετά οι δύο τους βρήκαν στον παράδεισο των προπονητή τους, τον άνθρωπο που τιμούσαν πάντα και σε κάθε εκδήλωση ήταν παρόντες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook