Από την απαξίωση στην αποθέωση του τύπου της Χιλής για τον Φελίπε Γαγιέγος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χιλιανός μέσος του ΟΦΗ επέστρεψε και ξαναβρήκε την ψυχολογία του και τις καταπληκτικές εμφανίσεις με τις οποίες συστήθηκε στον κόσμο και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο στην πατρίδα του.

Ο Φελίπε Γαγιέγος μετά από 18 μήνες παρουσίας στην Χιλή και την Ουνιβερσιτάδ όπου οι προσδοκίες της επιστροφής του δεν αποδείχθηκαν ίδιες με τις δικές του, ξαναβρήκε στον ΟΦΗ το χαμόγελο του, τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο και δεν είναι τυχαίες οι αναφορές του τύπου της πατρίδας του προς το πρόσωπο του.

Η ιστοσελίδα soyazul.cl που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ουνιβερσιτάδ καταγράφει την παρουσία του Φελίπε Γαγιέγος με την φανέλα του ΟΦΗ και το κείμενο έχει τίτλο “το δώρο του Φελίπε Γαγιέγος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο πρώην μέσος της Ουνιβερσιτάδ επέστρεψε στην Γηραία Ήπειρο και έγινε ένα σημαντικό κομμάτι για τη νέα του ομάδα”.

Ο συντάκτης του άρθρου αναφέρεται στην 18μηνη παρουσία του στην “U” όπου αναφέρει πως “η δεύτερη θητεία του στην ομάδα άφησε μια πικρή γεύση. Ο έμπειρος μέσος έφτασε τον Φεβρουάριο του 2022 για να ενισχύσει μια ομάδα που χρειαζόταν καθαρό αέρα μετά το 2021 όπου έφτασε λίγα λεπτά μακριά από τον υποβιβασμό της στην δεύτερη κατηγορία.

Το 2023 είχε μια ακόμα ευκαιρία με τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο στον πάγκο αλλά ο τεχνικός των “μπλε” τον χρησιμοποίησε μόλις τρεις φορές και αργότερα αποφάσισε να τον αφήσει εκτός ομάδας.

Αναγεννήθηκε στην Ελλάδα

Την ίδια ώρα που αποχωρούσε, ο ΟΦΗ τον κάλεσε να επιστρέψει και ο Χιλιανός δεν δίστασε να επιστρέψει και να πάρει το “8” της ομάδας των “φιδιών” (χρησιμοποιείται το όνομα των Snakes). Ο πρώτος του αγώνας ήταν κόντρα στον Άρη όπου η ομάδα του κέρδισε με 3-2 και στις φωτογραφίες φαίνεται εντελώς διαφορετικός από ότι στην Χιλή και πολύ χαρούμενος.

Ο Γαγιέγος έχει παίξει βασικός και στις επτά αγωνιστικές μετρώντας συνολικά 578 λεπτά και έχοντας ήδη σκοράρει ένα γκολ εναντίον της Λαμίας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, η ομάδα του βρίσκεται στην πέμπτη θέση της διοργάνωσης με 12 βαθμούς, χάνοντας μόνο ένα παιχνίδι μετρώντας ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook