Ποιοι παίκτες βρίσκονται στην κορυφή των στατιστικών κατηγοριών και έχουν ξεχωρίσει έπειτα από επτά αγωνιστικές.

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά του δρόμου με την διεξαγωγή των επτά αγωνιστικών, από τις 13 συνολικά και μέσα σε αυτό το διάστημα πάμε να δούμε ποιοι παίκτες βρίσκονται στην κορυφή των στατιστικών κατηγοριών.

Πρώτοι σκόρερ στο πρωτάθλημα, για τον ΟΦΗ, είναι οι Λουίζ Φελίπε και Νουά Ντίκο που έχουν πετύχει από τρία γκολ.

 

Ο Βραζιλιάνος έχει σκοράρει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ενώ ο Νουά Ντίκο πέτυχε γκολ εναντίον των Άρη, Λαμίας και ΑΕΚ.

 

Ο Λερόι Αμπάντα είναι πρώτος στις ασίστ έπειτα από επτά αγωνιστικές παρότι είναι αριστερός μπακ. Ο Γάλλος που μπορούμε να πούμε πως είναι και η ευχάριστη έκπληξη της παρουσίας του ΟΦΗ μέχρι τώρα έχει δώσει ασίστ για να σκοράρουν οι Νέιρα, Λουίζ Φελίπε και Ντίκο κόντρα σε Άρη, Ατρόμητο και ΑΕΚ.

 

Σε ότι έχει να κάνει με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, Πραξιτέλης Βούρος και Έρικ Λάρσον είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό στις επτά αγωνιστικές. Το σερί του Βούρου πρόκειται να συνεχιστεί, όσο και του Λάρσον, κόντρα στην Κηφισιά με τον Σουηδό να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Πρώτος πασέρ για τον ΟΦΗ είναι ο Μάρκο Μπάκιτς με 61 συνολικά, απόρροια του γεγονότος ότι το παιχνίδι της ομάδας περνάει από τα πόδια του Μαυροβούνιου μέσου. Ακολουθεί ο Μιγκέλ Μεγιάδο (51) και την πρώτη τετράδα κλείνουν οι Έρικ Λάρσον (43) και Φελίπε Γαγιέγος (37).

 

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο είναι και ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ (22) ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος είναι εκείνος που έχει κάνει τα περισσότερα (14).

Ο Έρικ Λάρσον είναι ο πρώτος σε εύστοχα γεμίσματα προς την αντίπαλη περιοχή με 20 και ακολουθεί ο Μάρκο Μπάκιτς με 14.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook