Βουό στον Athletic ΣΠΟΡ FM: “Πολύ καλός παίκτης ο Αμπάντα – Ο ΟΦΗ μπορεί να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Πάτρικ Βουό μίλησε στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 για την αναμέτρηση των Περιβολίων, τους παίκτες που ξεχώρισε από τον ΟΦΗ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Λερόι Αμπάντα.

Αρχικά ο Ιβοριανός επιθετικός είπε στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή Θύρα 8 με τον Μανώλη Σαρρή: “Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα αντίπαλος του ΟΦΗ και ήμουν πολύ χαρούμενος που είδα ξανά αγαπημένα πρόσωπα. Είδα τον Μεγιάδο, τον Νέιρα και χαίρομαι που βλέπω τον ΟΦΗ να έχει ξεκινήσει τόσο καλά την χρονιά γιατί έχει μια πολύ καλή ομάδα με πάρα πολύ καλούς παίκτες”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάτρικ Βουό στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2

Για το παιχνίδι των Χανίων με τον ΟΦΗ:Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ο ΟΦΗ πιστεύω πως κατάφερε να κερδίσει γιατί διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία και παίκτες με μεγαλύτερες παραστάσεις. Εμείς παίξαμε σαν μια ομάδα επιπέδου Superleague 1 και με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίσαμε τον ΟΦΗ”.

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: “Πιστεύω πως το έκρινε η εμπειρία του ΟΦΗ, εμείς κάναμε κάποια λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε και κατάφερε να πετύχει τα γκολ που του έδωσαν τη νίκη. Εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, το δείξαμε και μέσα στο γήπεδο όπου εκεί φάνηκε πως η νίκη ήταν μοιρασμένη 50-50. Ο ΟΦΗ έκανε γκολ τις ευκαιρίες που είχε ενώ εμείς είχαμε πολλές χαμένες που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε”.

Για τους παίκτες που ξεχώρισε από τον ΟΦΗ: “Μου άρεσε πάρα πολύ ο Αμπάντα και πραγματικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Μάλιστα έλεγα στους συμπαίκτες μου στον πάγκο πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι και δύο λεπτά μετά έβαλε το γκολ. Επίσης ο Ντίκο κάνει πολύ καλή χρονιά και έχει ξεκινήσει με τρία γκολ, ο Νέιρα με τον Μεγιάδο είναι πάντα το ίδιο, παίζουν τρομερά και έχουν μεγάλη ποιότητα”.

Για το αν θα πετύχει ο ΟΦΗ τους στόχους του σε πρωτάθλημα και κύπελλο:Είναι δύσκολο να το πούμε από τώρα. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα, διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, δεν μπορούμε να πούμε από τώρα για το που θα φτάσει ο ΟΦΗ. Διαθέτει όμως την ποιότητα και την ομάδα να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας”.

Για τους στόχους των Χανίων και το όνειρο της ανόδου στην Superleague 1: “Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Έχουμε ξεκινήσει καλά, βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και στόχος της ομάδας είναι η νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Ιανουάριο με Φεβρουάριο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα αλλά πιστεύω στην ομάδα και τους εαυτούς μας”.

Για το κλίμα στα Χανιά και αν νιώθει πατέρας των νεότερων συμπαικτών του:Δεν νιώθω σαν πατέρας αλλά σαν ο μεγάλος αδερφός τους. Με σέβονται όλοι οι συμπαίκτες μου και πραγματικά θέλω να τους βοηθήσω πάρα πολύ. Κόντρα στον ΟΦΗ παίξαμε σαν να είμαστε ομάδα ίδιας κατηγορίας και έχουμε ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης”.

Για το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες της Κρήτης:Είμαι από την Κρήτη και το Ηράκλειο, νιώθω και είμαι Κρητικός. Αγαπάω τον κόσμο του ΟΦΗ, δέθηκα μαζί του και ξέρω πως με αγαπούν και εκείνοι. Νιώθω Κρητικός, προς το παρόν δεν ξέρω αν πρόκειται να μείνω μόνιμα στο νησί και αυτό είναι κάτι που θα το δω στο μέλλον”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook