Απίστευτο video – ντοκουμέντο του ΟΦΗ για τα 34 χρόνια ζωής του ΒΑΚ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με αφορμή το γεγονός ότι σήμερα συμπληρώνονται 34 χρόνια από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ΒΑΚ, η ΠΑΕ ΟΦΗ δημοσίευσε ένα video ντοκουμέντο από την 7η Οκτωβρίου του 1989 με τον οραματιστή Ευγένιο Γκέραρντ να μιλάει για το όραμα του για τον σύλλογο.

34 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την πρώτη μέρα που το Βαρδινογιάννειο δόθηκε προς λειτουργία και ο ΟΦΗ έδωσε στην δημοσιότητα ένα video με το οποίο πραγματικά αξίζει να μπει στο αρχείο κάθε Ομιλήτη. Στο video μιλούν ο Ευγένιος Γκέραρντ, οι Γιάννης Παπαματθαιάκης, Κώστας Καζανάκης αλλά και ο τότε Δήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Κληρονόμος.

Φυσικά ξεχωρίζουν τα πλάνα από το νεότευκτο ακόμα ΒΑΚ που ακόμα και τώρα, 34 χρόνια μετά όχι απλά αποτελεί ένα κόσμημα για τον ΟΦΗ αλλά βρίσκεται σε ακόμα καλύτερη κατάσταση με τα πλάνα του club να είναι ακόμα μεγαλύτερα για το παρόν και το μέλλον του.

Η αναφορά της ΠΑΕ στα social media

Σαν σήμερα τα εγκαίνια του ΒΑΚ το 1989

Πέρασαν 34 χρόνια από τη μέρα που το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο άνοιξε επίσημα τις πύλες του και υποδέχθηκε τον ΟΦΗ!

Ένα πρωτοποριακό και τεράστιο – για την εποχή – έργο, το οποίο χρηματοδότησε η οικογένεια Βαρδινογιάννη και έκανε τον ΟΦΗ ακόμα πιο ισχυρό στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρακολουθήστε όλα όσα έγιναν εκείνη τη μέρα, αλλά και τι είπαν τότε ο Ευγένιος Γκέραρντ, οι πρώην πρόεδροι του ΟΦΗ, Γιάννης Παπαματθαιάκης, Κώστας Καζανάκης και Βασίλης Ξημέρης, αλλά και ο τότε δήμαρχος Ηρακλείου, Κώστας Κληρονόμος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook