Νόαμ Μπάουμαν: Ένα παιδί που έψαχνε ξανά το χαμόγελο του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ιστορία του Νόαμ Μπάουμαν είναι γνωστή και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεται. Σημασία έχει ότι το πρόσωπο του Ελβετού απέκτησε ξανά την χαμογελαστή του έκφραση.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας μπήκε στην ζωή του ΟΦΗ μια μέρα του Σεπτέμβρη, λίγο μετά την πώληση του Μανδά στην Λάτσιο.

Οι δρόμοι του Νόαμ Μπάουμαν με τον ΟΦΗ διασταυρώθηκαν, έστω και έμμεσα, το περσινό καλοκαίρι όταν σε μια καραμπόλα που δημιουργήθηκε εν μέσω μιας οικογενειακής τραγωδίας, την θέση του Ελβετού πήρε ο Επασί που αποχωρούσε τότε από το Ηράκλειο.

Ποιος θα το περίμενε πως έναν χρόνο μετά ο Νόαμ Μπάουμαν θα έπαιρνε θέση κάτω από την εστία που διατηρούσε δική του ο Ντέιβις Επασί για μια σεζόν. Δίχως δική του ευθύνη αντί να απολαμβάνει τώρα τα πετροδόλαρα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται στο Ηράκλειο, την Κρήτη και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΟΦΗ. Ένας τερματοφύλακας που εντυπωσιάζει με τα σωματικά του προσόντα και ο οποίος είχε αφήσει το στίγμα του στην Λουγκάνο τόσο στο ελβετικό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αποτέλεσμα να κερδίσει την μεταγραφή του στην Σαουδική Αραβία.

Σαν ένα ακόμα παιχνίδι της μοίρας, ο Μπάουμαν βρέθηκε κάτω από την εστία του ΟΦΗ και ήδη έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του κόντρα σε Παναιτωλικό, ΑΕΚ.

Όποιος τον έβλεπε μετά το τέλος του αγώνα της προηγούμενης Δευτέρας, τον έβλεπε να είναι πρώτος στους πανηγυρισμούς, πρώτος στα χέρια, πρώτος παντού. Δεν είναι τυχαίο ότι στο ΒΑΚ έχουν να λένε για έναν τρομερό χαρακτήρα, ένα παιδί πολύ ψηλού επιπέδου που κέρδισε τους πάντες με την συμπεριφορά του από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook