Ο Πογέτ χώρεσε στην Εθνική Ελλάδας τον 36χρονο Τζαβέλλα και όχι τον Πραξιτέλη Βούρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γκουστάβο Πογέτ που αποκαλείται ομοσπονδιακός τεχνικός αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το χαμηλό του επίπεδο με τις κλήσεις της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια με Ιρλανδία, Ολλανδία.

Ότι πρόκειται για έναν εμμονικό άνθρωπο, είναι πλέον πασιφανές και δεν χρειάζεται να το επεκτείνουμε και ν’ ασχοληθούμε περισσότερο. Πλέον ο Γκουστάβο Πογέτ αποδεικνύει πως φέρεται και άγεται ανάλογα με την συμπεριφορά που τον χαρακτηρίζει και φρόντισε να δείξει ακόμα ένα δείγμα γραφής. Σήμερα το πρωί έγιναν γνωστές οι κλήσεις της Εθνικής ομάδας για τα επόμενα παιχνίδια και ενώ θα περίμενε κάποιος πως μέσα στην λίστα του θα είναι ένας εκ των κορυφαίων στόπερ του φετινού πρωταθλήματος, ο Πραξιτέλης Βούρος εκείνος επέλεξε να πάρει στην αποστολή τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Δεν έχουμε κάτι με τον συμπαθή ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου που είναι ολοφάνερο πως δεν βρίσκεται στο επίπεδο που βρισκόταν πριν από μερικά χρόνια αλλά είναι απορίας άξιον τι σκέφτηκε ο Πογέτ και κάλεσε τον Τζαβέλλα των 270 αγωνιστικών λεπτών στο ελληνικό πρωτάθλημα αντί του Πραξιτέλη Βούρου που δεν έχει χάσει ούτε ένα… δευτερόλεπτο έπειτα από επτά αγωνιστικές.

Προφανώς ο Ουρουγουανός δείχνει για ακόμα μια φορά προς όλους ότι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική του ατζέντα, οι σχέσεις που έχει αναπτύξει με διάφορα γραφεία από το να παίζουν στην εθνική Ελλάδας οι καλύτεροι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook