Νιόπλιας: “Δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ – Έχει ένα γκρουπ πολύ καλών και έμπειρων παικτών”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στην τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες και ξεκαθάρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Λεβαδειακός έχει μοναδικό στόχο την επιστροφή στη Super League!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στην εκπομπή «Fast and curious» και τον Μιχάλη Τσώχο:

Για την καθημερινότητα και την προσαρμογή του σε επίπεδο Super League 2: «Η καθημερινότητα είναι καθαρά Super League, τα γήπεδά μας είναι πολύ καλά. το βοηθητικό μας. Το κεντρικό επισης, από την μεθεπόμενη Κυριακή θα παίζουμε στην έδρα μας, σε ένα καινούργιο γήπεδο. Αυτός ήταν και ο λόγος, συν ότι είχαμε ένα καλό γκρουπ από παίκτες που έμειναν από πέρυσι, που ήρθα κι εγώ εδώ. Είναι ένας άλλος κόσμος, βέβαια. Υπάρχουν δύσκολα γήπεδα, κακοί αγωνιστικοί χώροι, ομάδες που μας αντιμετωπίζουν αμυντικά. Για αυτό πρέπει να συνηθίσουμε, να προσαρμοστούμε, κάνουμε πρωταθλητισμό και πρέπει να μην ψάχνουμε δικαιολογίες. Είμαστε ένα από τα φαβορί για άνοδο και αυτός είναι ο στόχος για εμάς. Μου άρεσαν οι υψηλοί στόχοι που έχει βάλει η διοίκηση. Εχω να συγκρίνω από πέρυσι, είναι τεράστια η διαφορά στις δύο κατηγορίες».

Για τον ΟΦΗ: «Η μεγάλη αγάπη για μένα πρώτα είναι το ποδόσφαιρο. Το επόμενο η ομάδα που γεννήθηκα ποδοσφαιρικά, ναι, είναι ο ΟΦΗ. Το χθεσινό παιχνίδι το κέρδισε δίκαια, έπαιξε πολύ καλά. Έχει ένα γκρουπ πολύ καλών και έμπειρων παικτών, που δεν παίζουν όμως με το συναίσθημα για αυτό και έχουν αυτά τα αποτελέσματα με τους μεγάλους. Είναι μια ομάδα νοικοκυρεμένη, με καλές εγκαταστάσεις, που ξοδεύει πλέον. Χρειαζόμαστε τέτοιες ομάδες. Αυτό προσπαθούν να βρουν και ο Αστέρας με τον Ατρόμητο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook