Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μπάουμαν
Ο Ελβετός τερματοφύλακας ήταν άψογος, κάνει μια πολύ ωραία επέμβαση στο φάουλ του Γκατσίνοβιτς. Σταθερός σε όλο το παιχνίδι.

Λάρσον
Ο Σουηδός έκανε τεράστιο παιχνίδι, επιθετικά δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Μοχαμάντι ενώ αμυντικά δεν επέτρεψε να δημιουργηθεί κανένα ρήγμα από την πλευρά του.

Τοράρινσον
Μεγάλο παιχνίδι από τον Ισλανδό, τόσο αμυντικά και επιθετικά. Δεν αντιμετώπισε κανένα ζήτημα αμυντικά, από δικό του καταπληκτικό κοντρόλ ξεκινάει η φάση του 1-0.

Βούρος
Ίσως κάνει ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με την φανέλα του ΟΦΗ. Ασταμάτητος, καθάρισε όλες τις επιθέσεις της ΑΕΚ, βοηθάει πάρα πολύ στο build up και φαίνεται πόσο μεγάλη διαφορά κάνει δημιουργικά.

Κάρω
Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κύπριο, ακόμα καλύτερος όταν έπαιξε στο κέντρο της τριάρας. Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι.

Πασαλίδης
Εξαιρετική συνεργασία με τους άλλους δύο στόπερ, σκούπιζε ότι πήγαινε στο κέντρο της περιοχής του ΟΦΗ.

Μεγιάδο
Κάνει τεράστιο παιχνίδι, τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά. Κέρδισε κατά κράτος τα κεντρικά χαφ της ΑΕΚ, κάνει μεγάλο παιχνίδι πατώντας κάθε χιλιοστό του γηπέδου.

Γαγιέγος
Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, είχε πολύ δουλειά ανασταλτικά, βοήθησε πάρα πολύ ανασταλτικά ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού όπου πίεσε η ΑΕΚ.

Γκλάζερ
Ο Ισραηλινός δείχνει να είναι η κόλλα που έλειπε από τους Γαγιέγος, Μεγιάδο. Μεταφέρει με ασφάλεια την μπάλα, δεν την κρατάει, δεν καθυστερεί καθόλου το παιχνίδι και ήταν άψογος στην μετάβαση του παιχνιδιού.

Μπάκιτς
Κορυφαίος του γηπέδου, έτρεξε ασταμάτητα και δίχως υπερβολή έκανε τα πάντα στο γήπεδο. Δημιούργησε, έκοβε, έραβε και βγάζει μια καταπληκτική ασίστ στον Φελίπε για το 1-0.

Λουίζ Φελίπε
Στο γκολ που βάζει, πήρε παραμάζωμα τον Μοχαμάντι. Έχει ενσωματωθεί πλήρως στον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ και πλέον ματς με ματς ανεβάζει στροφές συνέχεια.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αμπάντα
Καταλυτικός παίζοντας ξανά στον άξονα, απίστευτη πάσα στο γκολ του Ντίκο και τρίτη ασίστ σε 7 αγωνιστικές.

Ντίκο
Έδωσε πολλές μονομαχίες με τα στόπερ της ΑΕΚ, βάζει το γκολ που είναι η σπεσιαλιτές του και έφτασε ήδη τα 3 γκολ.

Λαμπρόπουλος
Έβγαλε το παιχνίδι αλάνθαστος, έπαιξε ως αριστερός στόπερ βοήθησε αρκετά και μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ αλλά και βγάζοντας σωστά την μπάλα από αυτήν.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook