Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ.

Sdna.gr: “Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ο τρομερός ΟΦΗ του Νταμπράουσκας δεν άφησε την ΑΕΚ να πάρει ανάσα και την κέρδισε άνετα με 2-0, στέλνοντας τους πρωταθλητές στο -8, με ένα ματς λιγότερο”.

To10.gr: “Ο ΟΦΗ πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο αφού επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0 χάρη στα γκολ των Φελίπε και Ντίκο. Ενδέκατο ματς που η ομάδα του Αλμέιδα δέχεται γκολ”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ ήταν ψυχωμένος απέναντι στην ΑΕΚ, μπήκε δυνατά στο ματς και βρήκε το γκολ με τον Λουίς Φελίπε στο 5′. Η Ένωση πάλεψε για να ισοφαρίσει, δεν τα κατάφερε ποτέ και ο Νουά Ντίκο στο 83ο λεπτό ολοκλήρωσε τη δουλειά για την ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας”.

Gazzeta.gr: “Ο καταπληκτικός ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την κακή εικόνα της ΑΕΚ των απουσιών και επικράτησε με 2-0 (Φελίπε, Ντίκο), αναγκάζοντας στην πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα, λίγες μέρες πριν από το σημαντικό ματς με τον Άγιαξ”.

Sport-fm.gr: “Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 5′ και περιορίζοντας άψογα την ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πέτυχε άλλο ένα τέρμα στο 83′ και πήρε ακόμη μια σπουδαία νίκη (2-0) στο «Γεντί Κουλέ»!”

sportday.gr: “Ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα, πιο ψύχραιμη, εξαιρετικά διαβασμένη και πιο ουσιαστική η ομάδα του Νταμπράουσκας έκανε μια μπουκιά την νωθρή και προβλέψιμη ΑΕΚ, παρά το σπρώξιμο του Διαμαντόπουλου που ξεσήκωσε όλο το γήπεδο!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook