Αρναουτάκης στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2: “Ρεαλιστικό σενάριο η αναβάθμιση του γηπέδου, τυχερός ο ΟΦΗ που έχει τον Μιχάλη Μπούση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος Σταύρος Αρναουτάκης μίλησε στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 για τις σχέσεις του με τον Μιχάλη Μπούση αποθεώνοντας τον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ αλλά και για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του club.

O Σταύρος Αρναουτάκης βρέθηκε στο studio του Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 φιλοξενούμενος του Νίκου Μαρκάκη όπου αναφέρθηκε και στο μέλλον του “Γεντί Κουλέ” αλλά και για την λαϊκή επιθυμία του κόσμου του ΟΦΗ για ν’ αποκτήσει ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας, του μεγέθους και της δυναμικής του.

Αρχικά ο εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης είπε πως: “Είμαστε πολύ κοντά στον ΟΦΗ όπως και σε όλες τις ομάδες της Κρήτης. Στην παρούσα φάση το πιο ρεαλιστικό σενάριο, σε συννενόηση πάντα με την δημοτική αρχή που θα εκλεγεί, είναι η αναβάθμιση του υπάρχοντος γηπέδου. Ο λόγος είναι ότι μέχρι να βρεθεί διαθέσιμο οικόπεδο, να γίνουν μελέτες και όλα αυτά που χρειάζεται, θα περάσουν πολλά χρόνια. Όποια απόφαση παρθεί εμείς θα την στηρίξουμε αλλά το ρεαλιστικό σενάριο, χρονικά είναι αυτό εφόσον παρθεί και η οικονομική επιχορήγηση γιατί δεν γίνεται να βλέπουμε να γίνονται ομάδα σε άλλες μεγάλες ομάδες και ο ΟΦΗ που είναι επίσης μεγάλη ομάδα να μην έχει ένα δικό του υπερσύγχρονο γήπεδο”.

Στην συνέχεια υπογράμμισε πως “εφόσον βρεθούν τα κονδύλια, για να γίνει ένα γήπεδο με τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ απαιτούνται 8 με 10 εκ. ευρώ. Εφόσον βρεθεί η χρηματοδότηση τότε μπορεί να διαρκέσουν τα έργα λιγότερο και από δύο χρόνια”.

Όσον αφορά τις σχέσεις του με τον Μιχάλη Μπούση, ο Σταύρος Αρναουτάκης έπλεξε το εγκώμιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ λέγοντας ότι: “Είναι ένας εξαίρετος Έλληνας, αγαπάει πολύ την Κρήτη και τον ΟΦΗ. Ευτυχώς που βρέθηκε για τον ΟΦΗ, παρότι έγιναν φιλότιμες προσπάθειες από τις προηγούμενες διοικήσεις είναι ότι καλύτερο για την ομάδα και πρέπει να του πούμε ένα ευχαριστώ και σαν Ομιλίτες και σαν φίλαθλοι της. Ο ΟΦΗ έχει τα εχέγγυα και μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα στο μέλλον”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook