Το “ξεζούμισμα” του Λάρσον και η διαχείριση του Σουηδού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Έρικ Λάρσον είναι ο ένας εκ των δύο παικτών, ο άλλος είναι ο Πραξιτέλης Βούρος, που δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα.

Όμως μέσα από τα 540 αγωνιστικά λεπτά που έχει παίξει ο Σουηδός στο φετινό πρωτάθλημα βλέπουμε πως η εικόνα του φθίνει με την πάροδο του χρόνου. Ασφαλώς και δεν μπορεί ν’ αμφισβητήσει κανένας την αξία του Έρικ Λάρσον που προέρχεται από μια πολύ κοπιαστική αλλά και εξαιρετική σεζόν με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος, στις ασίστ για τον ΟΦΗ.

Η παρουσία του Έρικ Λάρσον στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν η χειρότερη, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με τον έμπειρο δεξιό μπακ του ΟΦΗ να φαίνεται σχεδόν… ξεζουμισμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ειδικά στο Αγρίνιο η εικόνα του προκάλεσε πολύ μεγάλο προβληματισμό. Προφανώς ικαι όχι επειδή μπορεί ν’ αμφισβητηθεί η αξία του και οι ικανότητες του αλλά γιατί ο Λάρσον δείχνει να έχει μείνει από δυνάμεις.

Το μυαλό δεν ακολουθεί το σώμα, οι αποφάσεις του είναι κάκιστες και αυτό προφανώς οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος παίζει ακατάπαυστα και δεν δείχνει να έχει καθόλου ενέργεια. Προφανώς και η διαχείριση του Έρικ Λάρσον είναι ένα ζήτημα παρότι βέβαια κόντρα στην ΑΕΚ είναι το τελευταίο παιχνίδι και ακολουθεί 20ημερη διακοπή (με εξαίρεση αυτό με τα Χανιά για το κύπελλο), οπότε θα βρει τον χρόνο να πάρει ανάσες μέσα στον Οκτώβρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook