Το μοναδικό ρεκόρ του ΟΦΗ με τέσσερις τερματοφύλακες σε έξι αγωνιστικές!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Με την χρησιμοποίηση του Νοάμ Μπάουμαν στο Αγρίνιο, ο ΟΦΗ σημείωσε ένα ξεχωριστό ρεκόρ, αφού έγινε η μοναδική Ελληνική ομάδα στην ιστορία που χρησιμοποιεί τέσσερις διαφορετικούς τερματοφύλακες στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο Νοάμ Μπάουμαν έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ στο χθεσινό (27/09) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σημειώνοντας ένα μοναδικό και εντυπωσιακό ρεκόρ για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ έγινε η πρώτη ομάδα που χρησιμοποιεί τέσσερις διαφορετικούς τερματοφύλακες στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής / Super League 1!

Θυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τον Μανδά που έπαιξε στα παιχνίδια με τον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης, στην συνέχεια πήρε την θέση του ο Χριστογεώργος που ξεκίνησε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για ν’ ακολουθήσει σε εκείνα με Λαμία, Ατρόμητο ο Δημήτρης Σωτηρίου. Έτσι, με την συμμετοχή του Ελβετού στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ έγραψε ιστορία, μην μπορώντας όμως να χαρεί για το ρεκόρ αφού ήρθε λόγω του τραυματισμού του Χριστογεώργου.

Επίσης, αυτή είναι η πέμπτη φορά στην ιστορία του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική ή Super League 1, που χρησιμοποιεί τέσσερις τερματοφύλακες σε μία σεζόν για το πρωτάθλημα. Πιο πρόσφατη εκείνη του 2021-22, με τους Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου και Μανδά να υπερασπίζονται την εστία του ΟΦΗ.

Το προηγούμενο ρεκόρ του ΟΦΗ πηγαίνει πίσω, στην περίοδο 1976-77, όπου χρησιμοποίησε τρεις τερματοφύλακες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, όμως τότε ο ένας είχε μπει δύο φορές αλλαγή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook