Νοάμ Μπάουμαν: Το μεγαλύτερο κέρδος του ΟΦΗ από το Αγρίνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ελβετός τερματοφύλακας έκανε ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ και μετά από ένα 20ημερο προσαρμογής στο Ηράκλειο έδειξε ότι είναι πανέτοιμος.

O ΟΦΗ μπορεί να ήταν φλύαρος και να σπατάλησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο Αγρίνιο, μην καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη που τόσο άξιζε, όμως είχε ένα κέρδος από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Το κέρδος δεν είναι ούτε ο ένας βαθμός, ούτε η εμφάνιση, αφού δεν συνδυάστηκε με το «διπλό», αλλά ο Νοάμ Μπάουμαν, με τον Ελβετό να δείχνει πανέτοιμος να υπερασπιστεί με επιτυχία την εστία του ΟΦΗ.

Ο 27χρονος γκολκίπερ ήρθε στον ΟΦΗ για να βάλει ανταγωνισμό κάτω από τα δοκάρια στο Νίκο Χριστογεώργο μετά την αποχώρηση του Χρήστου Μανδά, και λόγω του τραυματισμού του Έλληνα τερματοφύλακα κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας αρκετά γρήγορα κάνοντας ντεμπούτο στο Αγρίνιο για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής

Ο Ελβετός είχε σωστές τοποθετήσεις, πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις και γενικά έδειξε πανέτοιμος, φωνάζοντας «παρών» όταν χρειάστηκε στο παιχνίδι. Ο Μπάουμαν είναι το μεγαλύτερο κέρδος του ΟΦΗ από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, και με τον Χριστογεώργο να αναμένεται να μείνει εκτός και από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν αποκλείεται να του δώσει εκ νέου φανέλα βασικού.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook