Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Sdna.gr: “Ο ΟΦΗ πέτυχε ένα γκολ (Φελίπε – 20΄) κι είχε ένα δοκάρι (Μπάκιτς – 48΄) στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League, ωστόσο «κόλλησε» στην ισοπαλία (1-1) απέναντι στον γηπεδούχο Παναιτωλικό που προηγήθηκε με τον Μαλή (10΄) με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο υπεροχής – Χωρίς νίκη παραμένει η ομάδα του Αγρινίου, έπειτα από έξι αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα.”.
Sport24.gr: “Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με το αποτέλεσμα να μην αφήνει καμία ομάδα ικανοποιημένη. 41 τελικές είχαν και οι δύο συνολικά”.

Gazzeta.gr: “Ματς πολλών ευκαιριών στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο καλύτερος ΟΦΗ του πρώτου μέρους και ο Παναιτωλικός των μεγάλων ευκαιριών της επανάληψης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Μαλής και Φελίπε τα γκολ, δοκάρι οι Κρητικοί, μεγάλες επεμβάσεις οι δύο κίπερ”

Sport-fm.gr: “Παναιτωλικός και ΟΦΗ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, μένοντας στην ισοπαλία (1-1). Προηγήθηκαν με Μαλή οι Αγρινιώτες, με τον Φελίπε να ισοφαρίζει για τους Κρητικούς.”

sportday.gr: “Σε ένα χορταστικό ματς, Παναιτωλικός και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook