Στο ίδιο έργο θεατές, ξανά ισοπαλία για τον φλύαρο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο φλύαρος και χασογκόλης ΟΦΗ δεν κατάφερε να κερδίσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μένοντας στο 1-1 με τον Παναιτωλικό που δεν κέρδισε χάρις καθοριστικές επεμβάσεις του Μπάουμαν.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρέταξε τον ΟΦΗ με δύο αλλαγές (Μπάουμαν, Γκλάζερ αντί Σωτηρίου, Τοράλ) σε σύγκριση με την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο: Ο Μπάουμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, Καρώ, Βούρος, Πασαλίδης στο κέντρο της άμυνας με τους Τοράρινσον, Λάρσον στα άκρα και τους Γαγιέγος, Γκλάζερ, Μεγιάδο στον άξονα και τον Μπάκιτς να παίζει πίσω από τον Λουίζ Φελίπε.

Ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και έβαλε πάρα πολύ δύσκολα στον ΟΦΗ που έψαχνε τα πατήματα του στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού. Μάλιστα οι γηπεδούχοι πήραν και το προβάδισμα στο 10ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, Πέδρο και Μαλής έπαιξαν βόλεϊ μέσα στην περιοχή του Μπάουμαν, ο δεύτερος πρόλαβε τον Βούρο στο δεύτερο δοκάρι και άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό.

 

Ο ΟΦΗ ψαχνόταν μέσα στο γήπεδο, δίχως ο Παναιτωλικός να είναι απειλητικός και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 21ο λεπτό όταν μετά από εξαιρετική αντεπίθεση ο Λουίζ Φελίπε με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1 πετυχαίνοντας το δεύτερο συνεχόμενο γκολ στο πρωτάθλημα.

 

Από εκεί και πέρα, η εικόνα του ΟΦΗ άλλαξε εντελώς με τους ποδοσφαιριστές του Βάλντας Νταμπράουσκας να παίρνουν τα ηνία του αγώνα και να επιτίθενται κατά κύματα, δίχως ωστόσο να υπάρχει ψυχραιμία στην τελική πάσα με αποτέλεσμα να έχει κατασκηνώσει στην περιοχή του Καπίνο αλλά ν’ απουσιάζει η μεγάλη φάση. Ωστόσο στο 30′ Ανδριανός και Κουμπαράκης δεν είδαν την παράβαση στο χέρι του Λουίζ Φελίπε με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μαλή, καθαρή περίπτωση πέναλτι αλλά δεν δόθηκε.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε εντυπωσιακά στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίζοντας από εκεί που ολοκληρώθηκε το πρώτο και στο 49ο λεπτό είχε διπλή χαμένη ευκαιρία για να σκοράρει όταν ο Μπάκιτς σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Καπίνο και στην επαναφορά ο Φελίπε σε κενή εστία έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

 

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν μετά το 55ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σούρερ έκανε τρεις αλλαγές για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του και τα κατάφερε με τον ΟΦΗ να μην είναι ιδιαίτερα απειλητικός και να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες προς την εστία του Καπίνο.

Ο ΟΦΗ έχασε ακόμα μια τεράστια ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα με τον Καπίνο να κάνει καταπληκτική επέμβαση και να σώζει σίγουρο γκολ βγάζοντας την κεφαλιά του Λουίζ Φελίπε. Ο Παναιτωλικός έγινε απειλητικός μέχρι το 70ο λεπτό με τα σουτ του Ζοάο Πέδρο να φεύγουν άουτ ενώ ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα.

Ο ΟΦΗ είχε αφήσει πολλούς κενούς χώρους ψάχνοντας το δεύτερο γκολ με τον Παναιτωλικό να χτυπάει στις αντεπιθέσεις και τον Μπάουμαν να κάνει δύο εκπληκτικές επεμβάσεις λέγοντας όχι σε Σενγκέλια και Ζοάο Πέδρο.

Μέχρι το τέλος του αγώνα το παιχνίδι έγινε ρώσικη ρουλέτα με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω, ο ΟΦΗ έχασε δύο ευκαιρίες με τους Μοσκέρα, Λαμπρόπουλο ωστόσο δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος με το 1-1 να παραμένει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook