“Βροχή” τα προβλήματα στον ΟΦΗ, δύσκολα θα δώσει το παρόν ο Μπούρμπος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ενα πρόβλημα τραυματισμού του Χρήστου Μπούρμπου φαίνεται να τον κρατάει εκτός μάχης από το σημερινό παιχνίδι(19:00 LIVE Gentikoule και Athletic Radio 104,2) με την Κέρκυρα. 

Δεν έφταναν τα όσα προβλήματα υπάρχουν στον ΟΦΗ λόγω των απουσιών των τιμωρημένων Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Παπουλή, Γεωργίου και Βερόν και του τραυματία Καμπάνταη σε αυτά όπως όλα δείχνουν ήρθε να προστεθεί και το όνομα του Χρήστου Μπούρμπου. Ο μπακ του ΟΦΗ στην τελευταία προπόνηση πριν το σημερινό παιχνίδι ένιωσε ενοχλήσεις και όλα δείχνουν πως δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αναμέτρηση με τους “Φαιακες”.

Η απουσία του Μπούρμπου φέρνει αναγκαστικά ανακατατάξεις στην ενδεκάδα και έτσι στο βασικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσει ο Ουκάρ.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ είναι αυτό με τον Σαχσανίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Γαλανόπουλο στο δεξί άκρο, τον Πίτσο(ή Βάντο) στο αριστερό και τους Σόουζα και Ταυλαρίδη να αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή την θέση του τραυματία Μπούρμπου θα καλύψει ο Ουκάρ, ενώ στον χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν και οι Μποντόρ και Ζόρντι Λόπεζ. Την τριάδα της επίθεσης αναμένεται να αποτελέσουν οι Χόρχε Λόπεζ (δεξιά),Ζορμπάς (αριστερά), ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Μάντζιος.

Στην αποστολή του ΟΦΗ για την Κέρκυρα,μετέχουν 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και είναι οι εξής:

 Σαχσανίδης, Ξενοδόχωβ, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Βάντο Μονιάκης, Ταυλαρίδης, Σόουζα,  Μποντόρ, Ουκάρ, Ζαχαράκης, Νύκταρης, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Ζορμπάς, Μάντζιος, Χαριτωνίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook