Κυνισμός, συγκέντρωση και σοβαρότητα σε όλο το 90λεπτο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό πρέπει να βγάλει σε μεγαλύτερη ένταση τα στοιχεία των δύο προηγούμενων αγώνων και να πάρει αυτό που πραγματικά αξίζει.

Η επιθετικότητα που βγάζει ο ΟΦΗ στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι δεδομένη και καταγεγραμμένη. Μόνο ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν απειλήσει περισσότερο από αυτόν την αντίπαλη εστία.

Υπάρχει όμως και ο αντίλογος. Ότι από την 3η θέση, συνολικά από όλες τις ομάδες στην στατιστική κατηγορία με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες (68), στην επόμενη που αφορά την κατηγορία γκολ ανά προσπάθεια ο ΟΦΗ είναι 11ος με μόλις 0,1250. Μια ακόμα απόδειξη πως δεν τελειώνει τα παιχνίδια παρότι δημιουργεί φάσεις αλλά δεν μπορεί να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Από την άλλη πλευρά, αντιμετωπίζει μια ομάδα που όλοι της οι δείκτες επιβεβαιώνουν την θέση που έχει στην βαθμολογία. Δηλαδή στην τελευταία. Ο Παναιτωλικός τρώει πάρα πολλές φάσεις ενώ στην επίθεση δημιουργεί ελάχιστες. Μόλις 48 και από αυτές με αποτέλεσμα 0,0208 να βρίσκεται στην 14η θέση.

Το ζητούμενο λοιπόν για τον ΟΦΗ, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό είναι να καταφέρει να γίνει κυνικός, να μην χαραμίσει την υπεροχή του (εφόσον την δείξει) σε χαμένες ευκαιρίες που θα επιτρέψουν στον αντίπαλο να παραμείνει στο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ πάει στο Αγρίνιο και είναι το φαβορί. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ζητούμενο είναι να παρουσιάσει την συγκέντρωση που είχε σε μεγαλύτερο βαθμό κόντρα στον Ατρόμητο (από ότι με την Λαμία) και να μην επιτρέψει την παρουσία στιγμιαιών λαθών. Γιατί ένα τέτοιο λάθος, με μια κακή τοποθέτηση του Τοράρινσον στο γκολ του Γιουμπιτάνα ήταν αρκετή για να χαθούν δύο βαθμοί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook