Η πιθανή χρησιμοποίηση Μπάουμαν και το ρεκόρ του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από τρεις εβδομάδες παρουσίας στο Ηράκλειο, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Ελβετός στο Αγρίνιο.

Ο Νοάμ Μπάουμαν συμπληρώνει πλέον ένα γεμάτο 20ημερο στις προπονήσεις του ΟΦΗ και αφού, ορθώς, κρίθηκε ως μεγαλύτερη προτεραιότητα η παρουσία του Δημήτρη Σωτηρίου κάτω από την εστία του καθώς ο Ελβετός είχε κριθεί ανέτοιμος – πλέον ενόψει Παναιτωλικού είναι ορατό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Ο πανύψηλος τερματοφύλακας έχει πλέον ενσωματωθεί πλήρως στις προπονήσεις και με δεδομένη την απουσία του Χριστογέωργου από το παιχνίδι του Αγρίνιου, δεν αποκλείεται να τον δούμε στην βασική ενδεκάδα, κάτι που θα δημιουργήσει και ένα ιδιότυπο ρεκόρ για τον ΟΦΗ καθώς σε έξι αγωνιστικές θα έχει χρησιμοποιήσει τέσσερις διαφορετικούς τερματοφύλακες!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τον Μανδά που έπαιξε στα παιχνίδια με τον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης, στην συνέχεια πήρε την θέση του ο Χριστογέωργος που ξεκίνησε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για ν’ ακολουθήσει στα δύο τελευταία με Λαμία, Ατρόμητο ο Δημήτρης Σωτηρίου και σίγουρα δεν ξέρουμε αν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook