Γκλάζερ: Φανέλα βασικού διεκδικεί για το Αγρίνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον ΟΦΗ να έχει δύο παιχνίδια μέσα σε έξι ημέρες, είναι πολύ πιθανό να γίνουν αλλαγές από τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τον Ισραηλινό μέσο να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Νταν Γκλάζερ μετράει δύο συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα και με τον ΟΦΗ ν’ αντιμετωπίζει, κατά σειρά, Παναιτωλικό και ΑΕΚ στο μυαλό του Βάλντας Νταμπράουσκας και του τεχνικού team είναι να πάρει φανέλα βασικού ο 26χρονος κεντρικός μέσος. Ο Ισραηλινός ήδη, ήρθε στον ΟΦΗ σε φουλ ρυθμό αφού συμμετείχε στην προετοιμασία της Μακάμπι Τελ Αβίβ και με το καλημέρα έδειξε τις δυνατότητες του.

Eνόψει των αναμετρήσεων, back to back, που έρχονται για τον ΟΦΗ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός ο Νταν Γκλάζερ στο παιχνίδι του Αγρινίου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Μεγιάδο βρίσκεται στο όριο των τριών καρτών. Θεωρείται δεδομένο πάντως πως ο Βάλντας Νταμπράουσκας πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σύγκριση με την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο αφού έπεται κ αι το ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Δευτέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook