Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Ατρόμητος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.

Sdna.gr: “Είχαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρια, είχαν αστείρευτη διάθεση για ποδόσφαιρο και νίκη, αλλά στο φινάλε ο Ντανιέλ Γιουμπιάντα έκρινε το ματς. ΟΦΗ και Ατρόμητος έμειναν ισόπαλοι στο 1-1”.
Sport24.gr: “Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Γιουμπιτάνα στο 86′ απάντησε στο γκολ του Φελίπε από το 33′”.

Gazzeta.gr: “Με το τέρμα του Φελίπε ο ΟΦΗ βρέθηκε αγκαλιά με το «3×3» στο γήπεδο του, νίκη θα τον έστελνε στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως ο Ατρόμητος, αφού άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, βρήκε γκολ… απόδρασης και βαθμού με τον Γιουμπιτάνα στο 86′. Δύο δοκάρια οι Κρητικοί, ένα οι Περιστεριώτες”

Sport-fm.gr: “Ο ΟΦΗ έμοιαζε αγκαλιά με μία ακόμη νίκη, αλλά ο Ατρόμητος είχε άλλη γνώμη. Με γκολάρα του Γιουμπιτάνα στο 86’, οι Περιστεριώτες έφυγαν αλώβητοι από την Κρήτη (1-1) και πήραν τον δεύτερο βαθμό τους”

sportday.gr: “Ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Τσιντώτας δεν άφησε τον ΟΦΗ να πετύχει δεύτερο γκολ και ο Γιουμπιτάτα στο 86′ έδωσε το βαθμό στους Περιστεριώτες.
“.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook