Τα πλάνα του Αναστόπουλου για το παιχνίδι με την Κέρκυρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι πολλές απουσίες αναγκάζουν τον Νίκο Αναστόπουλο να προβεί σε αρκετές αλλαγές εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Κέρκυρα. 

Η αποστολή του ΟΦΗ έφτασε λίγο μετά τις 9:30 στο νησί των Φαιάκων και σήμερα το απόγευμα με προπόνηση που θα γίνει θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Οι πολλές απουσίες, καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Κάλαϊτζιτς,Βερόν,Παπουλή,Γεωργίου και Σίσιτς αλλά και στον τραυματία Καμπάνταη, φέρνουν αρκετές αλλαγές.

Θέσεις στην ενδεκάδα διεκδικούν οι  Σόουζα, Γαλανόπουλος, Μποντόρ,  Ζορμπάς και Χόρχε Λόπεζ.

Έτσι ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ είναι αυτό με τον Σαχσανίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Γαλανόπουλο στο δεξί άκρο, τον Πίτσο(ή Βάντο) στο αριστερό και τους Σόουζα και Ταυλαρίδη να αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή πιθανότατα θα μετατοπιστεί ο Χρήστος Μπούρμπος, ενώ στον χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν και οι Μποντόρ και Ζόρντι Λόπεζ. Την τριάδα της επίθεσης αναμένεται να αποτελέσουν οι Χόρχε Λόπεζ (δεξιά), Ζορμπάς (αριστερά), ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Μάντζιος.

Στην αποστολή του ΟΦΗ για την Κέρκυρα,μετέχουν 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και είναι οι εξής:

 Σαχσανίδης, Ξενοδόχωβ, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Βάντο Μονιάκης, Ταυλαρίδης, Σόουζα,  Μποντόρ, Ουκάρ, Ζαχαράκης, Νύκταρης, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Ζορμπάς, Μάντζιος, Χαριτωνίδης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook