Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι που πρέπει να επιτεθεί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το “test event” ήταν με την Λαμία και τώρα κόντρα στον Ατρόμητο ο ΟΦΗ πρέπει να το κάνει με μεγαλύτερη διάρκεια και ακόμα μεγαλύτερη συνέπεια.

Ο Ατρόμητος γίνεται το Σάββατο η πρώτη ομάδα εκτός… των υπολοίπων μεγάλων που κατηφορίζει στο Ηράκλειο και θεωρείται δεδομένη η αλλαγή στρατηγικής που πρόκειται ν’ ακολουθήσει ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο ΟΦΗ καλείται κόντρα στους Περιστεριώτες ν’ αντιμετωπίσει για πρώτη φορά φέτος, εντός έδρας, έναν διαφορετικό αντίπαλο αλλά και που ο ίδιος θα έχει μια διαφορετική αγωνιστική συμπεριφορά.

Οι ποδοσφαιριστές του Βάλντας Νταμπράουσκας θα βρουν μια ομάδα που θα έρθει έχοντας περισσότερο το μυαλό της στα μετόπισθεν παρά στο να γίνει κυριαρχική και να επιχειρήσει να πάρει την κατοχή της μπάλας. Κατά συνέπεια η αλλαγή στρατηγικής του ΟΦΗ, που εν μέρει δοκιμάστηκε στην Λαμία στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, θα είναι κάτι που θα το δούμε για πρώτη φορά στο “Γεντί Κουλέ”.

Προφανώς και η απουσία των Ριέρα, Ντίκο δεν προσφέρουν την δυνατότητα στον Νταμπράουσκας για πολλές διαφορετικές σκέψεις στην βασική ενδεκάδα ωστόσο όπως γράψαμε και χθες ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει καταλήξει ήδη στο μυαλό του πως θα παρατάξει την ομάδα του.

Ο Λιθουανός που έχει αποδείξει πως δεν ξεχνάει την παραμικρή λεπτομέρεια δεν θα θέλει να πάθει ο ΟΦΗ ότι έπαθε στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στους Περιστεριώτες όπου δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook