Νταμπράουσκας: “Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο στην Λαμία”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε στην συνάντηση με τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο ΒΑΚ για το παιχνίδι της Λαμίας αλλά και την βελτίωση που παρουσιάζει συνεχώς ο ΟΦΗ.

Αρχικά για την αναμέτρηση με την Λαμία είπε: “Μία νίκη είναι μία νίκη, ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι και στην Ελλάδα, όποιος και να είναι ο αντίπαλος, όταν παίζεις εκτός έδρας δεν είσαι ποτέ το φαβορί. Νομίζω ότι ήμασταν λίγο πιο κοντά στη νίκη σε σχέση με τον αντίπαλό μας. Εννοείται ότι είναι λίγο απογοητευτικό, παίζεις εκτός έδρας, πετυχαίνεις δύο γκολ, προηγείσαι δύο φορές και στο τέλος δεν παίρνεις τη νίκη. Στο τέλος εμείς ήμασταν η ομάδα που ήθελε να κερδίσει, που προσπάθησε να κερδίσει, να κυριαρχήσει. Δεν παίξαμε σαν ομάδα εκτός έδρας. Δυστυχώς όμως δεν βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε, είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Στις αρχές της προετοιμασίας δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό που να κράτησε παίκτη εκτός δράσης για πάνω από πέντε ημέρες. Ήταν μόνο ο Μαρινάκης στην Ολλανδία, αλλά προστατεύτηκε, δεν ήταν κάτι το σοβαρό”.

Σχετικά με τα προβλήματα των τραυματισμών που έπεσαν… μαζεμένοι στον ΟΦΗ είπε “τώρα μέσα σε δύο μέρες χάσαμε δύο σημαντικούς παίκτες. Με τον Χριστογεώργο είναι το timing, έφυγε ο τερματοφύλακάς μας και εκεί που πιστεύεις ότι έχεις τον αντικαταστάτη, τον χάνεις. Έχουμε πάνω από 11 παίκτες, έχουμε αρκετούς παίκτες που θέλουν να παίξουν. Ο Θεός παίρνει την ευκαιρία από έναν παίκτη και την δίνει σε έναν άλλον. Δεν θα ξεκινήσουμε 11 εναντίον… 10, θα είναι 11 με 11. Η δουλειά μου είναι να βρω λύσεις και αυτό θα κάνω”.

Για το εάν ήταν βελτιωμένος στο παιχνίδι με την Λαμία ο ΟΦΗ: “Σε κάθε παιχνίδι ο αντίπαλος είναι διαφορετικός και κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός. Για παράδειγμα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τη Λαμία ήταν εντελώς διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κυριαρχήσει, η Λαμία δεν προσπαθεί να το κάνει αυτό. Δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτές τις δύο ομάδες. Στο παιχνίδι με την Λαμία πήγαμε για τη νίκη, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, σε σχέση με το παιχνίδι της Τρίπολης.

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα που ήμασταν πίσω με 2-0 στο ημίχρονο ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε αλλά πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή. Αλλά αυτό έγινε επειδή ήμασταν ξαφνικά καλοί ή εκείνοι γύρισαν πίσω; Παίζεις όπως σε αφήνουν οι αντίπαλοι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook