Έχει καταλήξει στην 11αδα ο “Ντάμπρα” ενόψει Ατρομήτου: 3-4-1-2 με συνεχές πρέσινγκ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Λιθουανός τεχνικός έχει καταλήξει ήδη στις αποφάσεις του.

Ο ΟΦΗ στοχεύει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη, σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στο Ηράκλειο και όπως γίνεται γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ φαίνεται πως έχει στο μυαλό του ήδη εκείνους που θα ξεκινήσουν κόντρα στους Περιστεριώτες. Προφανώς και οι απουσίες των Ντίκο, Ριέρα δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν τον σχηματισμό του ΟΦΗ, ούτε είναι πρόθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας βλέπει την ομάδα του να προοδεύει και μάλιστα κόντρα στην Λαμία είδαμε τον ΟΦΗ να γίνεται κυριαρχικός στον αγωνιστικό χώρο της Λαμίας όπου έψαχνε το γκολ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ο Λιθουανός βλέπει με ικανοποίηση να υπάρχει σαφής βελτίωση και ενσωμάτωση των ποδοσφαιριστών του στα δικά του θέλω ειδικά από την στιγμή που δημιουργικά η εικόνα του ΟΦΗ δεν είχε καμία σχέση με εκείνη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης όπου για 45 λεπτά είχε την κατοχή της μπάλας ωστόσο παράλληλα ήταν εντελώς ακίνδυνος.

Ο ΟΦΗ για πρώτη φορά, σε παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ”, καλείται να επιτεθεί και αυτή είναι η κατεύθυνση όλης της εβδομάδας στο “Βαρδινογιάννειο”. Προβλέπονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σύγκριση με την αναμέτρηση της Λαμίας και στόχευση του Λιθουανού τεχνικού και των συνεργατών του είναι να επιχειρήσει ο ΟΦΗ να πρεσάρει τον Ατρόμητο σε όλο το γήπεδο, με συνεχείς επανακτήσεις της μπάλας και κυρίως μεγαλύτερη ουσία όταν βρίσκεται στο επιθετικό τρίτο του αντιπάλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook