Ο “Ντάμπρα” ξέρει καλύτερα από όλους την ομάδα του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει την απόλυτη στήριξη του κόσμου του ΟΦΗ. Θα πρέπει να τον εμπιστεύονται απόλυτα, όπως και συμβαίνει. Ακόμα μια συνέντευξη τύπου που παρέδωσε μαθήματα ειλικρίνειας και ρεαλισμού.

Παίρνοντας λέξη προς λέξη όλα όσα είπε ο Λιθουανός τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα μπορούμε να καταλάβουμε και τον τρόπο σκέψης του αλλά και τη νοοτροπία του. Ο Νταμπράουσκας δεν έχει σκεφτεί ποτέ να “χαϊδέψει” αυτιά, ούτε να πει αυτά που θέλει ο κόσμος. Πάντα ειλικρινής και αυθόρμητος, μιλάει για αυτό που έχει στο μυαλό του.

Παρότι ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κερδίσει στην Λαμία, ο Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε ότι στην παρούσα φάση μετρούν οι βαθμοί περισσότερο από τις εμφανίσεις. Τι εννοεί ο Λιθουανός; Πως στην παρούσα χρονική μετρούν οι βαθμοί, όπως και να έρθουν, αφού καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Άλλωστε στον μαραθώνιο δεν κρίνεται τίποτα στα πρώτα μέτρα αλλά στο τέλος της διαδρομής. Και το πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στην τέταρτη αγωνιστική και ο ΟΦΗ είναι στην τρίτη θέση. Δεν θα θυμάται κανείς ότι τον Φλεβάρη και τον Μάρτη ότι ο ΟΦΗ ήταν τρίτος στις 19 Σεπτεμβρίου.

Τα Χριστούγεννα του 2021, ο ΟΦΗ βρέθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ ωστόσο τον Μάρτη του 2022 δεν βρέθηκε στα play offs. Το καλό ξεκίνημα του ΟΦΗ με 7 βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές είναι μια σωστή βάση για να πατήσει πάνω όμως η διάρκεια είναι εκείνη που θα τον καθιερώσει στα πρώτα πατώματα της βαθμολογίας.

Και η πραγματικότητα είναι πως ο ΟΦΗ, με εξαίρεση τη νύχτα της Τρίπολης, έχει παρουσιάσει την σταθερότητα που χρειάζεται να έχει σε ένα χρονικό σημείο που καμία ομάδα του πρωταθλήματος δεν είναι έτοιμη και όλες έχουν τα δικά τους σκαμπανεβάσματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook