Η γκολάρα του ΟΦΗ στην Λαμία: 19 πάσες, 10 διαφορετικοί παίκτες και ένα λεπτό κατοχή της μπάλας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Γκολ που μπαίνει σε ηλεκτρονικά παιχνίδια σημείωσε ο ΟΦΗ με τους ποδοσφαιριστές του ν’ αλλάζουν 19 φορές την μπάλα και για ένα λεπτό μέχρι να κάνει ο Φελίπε Γαγιέγος το 1-2.

Ο ΟΦΗ δημιουργικά κατάφερε να κάνει στην Λαμία το καλύτερο του φετινό παιχνίδι και το δεύτερο γκολ του με τον Φελίπε Γαγιέγος είναι ενδεικτικό της εξαιρετικής παρουσίας του στο γήπεδο που δυστυχώς δεν συνδυάστηκε με το τρίποντο παρότι ήταν καλύτερος της αντιπάλου του.

Δείγμα της εξαιρετικής κυκλοφορίας της μπάλας που είχε ο ΟΦΗ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά και την τεράστια βελτίωση που παρουσίασε στον συγκεκριμένο τομέα, σε σχέση με τα τρία προηγούμενα παιχνίδια, είναι και το γκολ που σημείωσε με το σουτ του Φελίπε Γαγιέγος.

Οι ποδοσφαιριστές του Βάλντας Νταμπράουσκας άλλαξαν 19 πάσες στην εκδήλωση της οποίας συμμετείχαν 10 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές (ο μόνος που δεν ακούμπησε την μπάλα ήταν ο Τοράρινσον) ενώ είχε διάρκεια 1 λεπτό ακριβώς.

Η επίθεση του ΟΦΗ ξεκίνησε από τα πόδια του Ανδρέα Καρώ και χρειάστηκε να διανύσει ολόκληρο το γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να ψάχνουν με ψυχραιμία την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθούν. Από τον Κύπριο στόπερ, η επίθεση ξεκίνησε με καταπληκτική κυκλοφορία της μπάλας που γύρισε στον Σωτηρίου και στην συνέχεια την ακούμπησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Όταν εκείνη έφτασε στο επιθετικό τρίτο της Λαμίας, οι Λάρσον, Τοράλ και Μπάκιτς έπαιξαν το τριγωνάκι, ο Σουηδός έφυγε από την δεξιά πλευρά και πήγε στον άξονα, συνεργάστηκε με τον Μπάκιτς και ο τελευταίος τροφοδότησε τον Γαγιέγος για να πετύχει το πρώτο του φετινό γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook