Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Λαμία – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Λαμία.

Sdna.gr: “Ματσάρα χωρίς νικητή στη Λαμία με τους Κρητικούς να πρηγούνται δύο φορές στο σκορ και τους Φθιώτες να ισοφαρίζουν ισάριθμες φορές σε ένα χορταστικό παιχνίδι που έληξε 2-2 με τις ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.
“.

To10.gr: “Λαμία και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι όπου οι Κρητικοί προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά οι γηπεδούχοι «απάντησαν» ισάριθμες”.

Sport24.gr: “Ισόπαλο 2-2 έληξε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Δύο φορές προηγήθηκαν οι Κρητικοί με Ντίκο (26′) και Γαγιέγος (66′) δύο φορές βρήκαν λύση οι γηπεδούχοι με Τσιλούλη (47′) και αυτογκόλ του Καρώ (74′)”.

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ προηγήθηκε δυο φορές, αλλά η μαχητική Λαμία ισοφάρισε δις και τελικά πήρε άξια τον βαθμό εναντίον των Κρητικών σε παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο λεπτό”

Sport-fm.gr: “Συναρπαστικό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» ανάμεσα στη Λαμία και τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να προηγούνται δύο φορές και τους γηπεδούχους να βρίσκουν ισάριθμες «απαντήσεις» για το τελικό 2-2, στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.”

sportday.gr: “Ο ΟΦΗ δημιούργησε δυο φορές πρόβλημα στη Λαμία, η οποία βρήκε ισάριθμες λύσεις με το τελικό 2-2 να είναι δίκαιο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook