Έπαιζε μόνος του ο ΟΦΗ και δεν κέρδισε στην Λαμία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος της Λαμίας, προηγήθηκε δύο φορές ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να γίνει αποτελεσματικός με αποτέλεσμα έχει απώλεια βαθμών μένοντας στο 2-2.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρέταξε τον ΟΦΗ δίχως εκπλήξεις και με το καθιερωμένο 3-4-1-2: Ο Σωτηρίου ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τριάδα των στόπερ αποτελούσαν οι Καρώ, Βούρος, Πασαλίδης με τους Τοράρινσον και Λάρσον στα άκρα ενώ το “τρίγωνο” του άξονα αποτελούσαν οι Μεγιάδο, Γαγιέγος Μπάκιτς και τέλος το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Τοράλ, Ντίκο.

Ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα μετά τα πρώτα πέντε λεπτά με την Λαμία να παίζει αμυντικά και να ξεκινάει το πρέσινγκ της από τον χώρο του κέντρου και πίσω. Με τον Μπάκιτς να παίρνει πρωτοβουλίες και να βρίσκει κενούς χώρους στον άξονα, επιχείρησε με το ξεκίνημα του παιχνιδιού να εκμεταλλευτεί την έλλειψη ταχύτητας στην άμυνα της Λαμίας ψάχνοντας με μπαλιές στην πλάτη της τον Ντίκο ενώ τις ίδιες εντολές είχε και ο Τοράλ.

Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν συνεχώς την κατοχή της μπάλας με την Λαμία να είναι οργανωμένη αμυντικά ωστόσο μετά το πρώτο 20λεπτο αύξησαν την πίεση τους και τελικά στο 27′ ήρθε το 0-1 με τον Μεγιάδο να βρίσκει στην πλάτη της άμυνας το Ντίκο που με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Κοσέλεφ ανοίγοντας το σκορ.

Η Λαμία δεν μπορούσε να βγάλει αντίδραση, επιχείρησε να γίνει επιθετική με βαθιές μπαλιές προς την άμυνα του ΟΦΗ που δεν αντιμετώπιζε κανένα θέμα με τους Καρλίτος, Τσιλούλη ενώ αντιθέτως εκείνος ήταν που άγγιξε το γκολ με δύο μεγάλες ευκαιρίες από τους Ντίκο, Τοράλ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τον ΟΦΗ όταν έγινε η κάθετη πάσα στο κέντρο της άμυνας, ο Βούρος δεν πρόλαβε τον Τσιλούλη που βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σωτηρίου και με πλασέ έκανε το 1-1 για την Λαμία στο 47ο λεπτό. Μέχρι το 60ο λεπτό δεν παίχτηκε σχεδόν καθόλου ποδόσφαιρο λόγω της διακοπής για τον έλεγχο της φάσης του γκολ της ισοφάρισης και στην συνέχεια των τραυματισμών των Κορνέζου, Πασαλίδη. Τελικά ο ΟΦΗ στην πρώτη του ευκαιρία που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 61ο λεπτό με τον Γαγιέγος να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή της Λαμίας, η μπάλα βρήκε στον Κορνέζο και κατέληξε στην εστία του Κολόσεφ για το 1-2. Εκεί που ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλούνταν καθόλου από τους γηπεδούχους, ήρθε ξανά η ισοφάριση μετά από κόρνερ του Τόσιτς, ο Καρώ με κεφαλιά πέτυχε αυτογκόλ κάνοντας το 2-2 για την Λαμία.

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Ο Νταμπράουσκας φρέσκαρε την 11αδα του ΟΦΗ περνώντας στο παιχνίδι Νέιρα, Αμπάντα ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε ντεμπούτο και ο Γκλάζερ αντί του κουρασμένου Μεγιάδο. Ο ΟΦΗ πίεσε από το 80ο λεπτό και μετά ψάχνοντας το τρίτο γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Ο ΟΦΗ πίεζε συνεχώς έχοντας πάρει τα ηνία του αγώνα ψάχνοντας το γκολ που θα του έδινε τη νίκη ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία με αποτέλεσμα να μείνει το 2-2 μέχρι τέλους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook