Για το πρώτο διπλό της σεζόν στη Λαμία

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία (17:30, Live Athletic ΣΠΟΡFM 104,2 – Gentikoule) για την 4η αγωνιστική της Super League 1, θέλοντας να πάρει το πρώτο του «διπλό» στην φετινή σεζόν.

Μετά τις νίκες επί του Άρη και του ΠΑΟΚ εντός έδρας, αλλά και την εκτός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΟΦΗ πηγαίνει στην Λαμία για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο να πάρει το πρώτο του διπλό και να επιστρέψει στην Κρήτη με τους τρεις βαθμούς.

Ο ΟΦΗ έμαθε από τα λάθη του στην Τρίπολη και πλέον είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη. Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Νίκος Χριστογεώργος, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τα Χανιά, ενώ λόγω ενοχλήσεων έμειναν εκτός και οι Ριέρα και Μοσκέρα. Επίσης, ο ΟΦΗ πήγε στη Λαμία δίχως τους Θεοδοσουλάκη, Κουτεντάκη και Σημαντηράκη.

Για πρώτη φορά στην αποστολή του ΟΦΗ μπήκαν οι Μπάουμαν και Γκλάζερ.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Baumann, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Larsson, Abanda,Thorarinsson, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Mellado, Gallegos, Glazer, Αποστολάκης, Bakic, Neira, Toral, Phellype, Dicko.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook