Νταμπράουσκας ενόψει Λαμίας: «Πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην καθιερωμένη συνάντησή του με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας στο παιχνίδι με την Λαμία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι παίκτες του πρέπει να ξεχάσουν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Στην συνάντησή του με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, ο Βάλντας Νταμπράουσκας υπογράμμισε τη σημασία του να ξεχάσουν οι παίκτες του τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Σε ερώτηση που του έγινε τόνισε ότι πλέον μιλάμε για μία διαφορετική εβδομάδα και ένα διαφορετικό αγώνα, συνεπώς χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση και σοβαρότητα.

Όσα είπε ο προπονητής του ΟΦΗ:

«Πρέπει να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τώρα είναι ένα νέο παιχνίδι, μία νέα εβδομάδα. Είχαμε δύο εβδομάδες διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων και από την εμπειρία μου με τον ΟΦΗ, όταν η ομάδα επιστρέφει μετά από διακοπή, δεν είναι εύκολο. Δεν έχει καλή ισορροπία, δεν ξέρουμε ποιος είναι σε καλή φόρμα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να εστιάσουμε στην προετοιμασία και στις προπονήσεις μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις προπονήσεις μας χθες και σήμερα, έχω ακόμα να δείξω στους παίκτες πολλά βίντεο και πρέπει να ξεχάσουμε τις νίκες μας και να εστιάσουμε σε αυτά που έχουμε να κάνουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook